Obavijesti

Show

Komentari 39

Novi reality show: BB Duško i Radojka će putovati svijetom

Novi reality show: BB Duško i Radojka će putovati svijetom
5

Bivši natjecatelj Big Brothera Duško Bogdanović prihvatio je ponudu televizije Pink. Sa suprugom Radojkom sudjelovat će u reality showu 'Put oko svijeta u 80 dana'

VIDEO

Nakon avantura u Big Brotheru, Duško Bogdanović (55) poznatiji kao Dule, sudjelovat će u još jednom reality showu. Sa suprugom Radojkom (47) Duško će ovaj put putovati svijetom, piše na stranici velikibrat2011.com. Supružnici su prihvatili ponudu televizije Pink za sudjelovanje u showu 'Put oko svijeta u 80 dana'. Tijekom svoje pustolovine morat će ispuniti razne zadatke, primjerice snaći se u Beču i pronaći karte za operu te od konobara u Parizu naručiti jagode i šlag.

- Mi Srbi smo snalažljiv narod. Pjevat ću Pavarottija, počešati se po bradi i tako ću kupiti karte za operu - izjavio je Duško.

Nakon sudjelovanja u BB-u Duško je predstavljao klubove duž crnogorske obale. Njegov zadatak bio je da stoji na vidljivom mjestu te da se zabavlja kako bi privukao goste. Za to vrijeme Radojka je ostala u njihovoj kući u Galibabincu.

- Nije bilo švalerancije, ali žena uvijek ima. Žao mi je što nemam 25, a ne 55 godina. A Radojka se ne bi ljutila ni da je prevarim. Pa nije to najgore na svijetu - rekao je tada Duško.

Ovo ljeto prvi put u životu je bio na moru kada je posjetio bivšeg sustanara Vladimira. Samo se brčkao u plićaku jer ne zna plivati i nije mogao vjerovati koliko ljudi ga je prepoznalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl