Obavijesti

Show

Komentari 5

BB: Elizabeta dio novca želi dati indijskom hramu

BB: Elizabeta dio novca želi dati indijskom hramu
23

Za najstariju Big Brother stanarku prijateljica i nećakinja kažu da je skromna te da je nudistica jer je prihvatila svoje tijelo takvim kakvo je

VIDEO

Elizabetine sinove Antu (13) i Anđela (16) za sada u Puli čuva Slavica, njezina najbolja prijateljica iz Slavonskog Broda. Njezina kćer Hrvojka (31) živi u Beču. Nećakinja Inge Bajić, koja je Elizabetu i ispratila u Tajlandu, kaže da se nadaju pobjedi Bete.
- Ona je u posljednji trenutak otišla na audiciju za ulazak u kuću. Bilo je dvojbe zbog njezinih sinova, kako će izdržati, ali smo svi priskočili u pomoć. Sinove do kraja mjeseca čuva Slavica, a onda će dečke čuvati tata. Iako su razvedeni, Beta ima potpunu podršku od bivšeg supruga - kaže Inge. Elizabeta se nakon razvoda prije nekoliko godina preselila u Pulu.
- Htjela je živjeti na moru. Inače je prava avanturistica. Ona puno zna o Budizmu, bavi se jogom, vjeruje u karmu i bavi se reiki masažom. Radi u vili Letan u Puli - kažu Inge i Slavica.
Kada Beti masira klijente, koristi se, kaže Inge, iscjeliteljskim moćima reikija. Ne boji se zmija i jako voli slonove.
- Komunikativna je, a voli pjevati molitve na hindu jeziku. Želja joj je otići u Indiju, a s Tajlandom joj se želja ostvarila - govori Inge.
- Mama će pobijediti, kažu svi. I u Slavonskom Brodu svi navijaju za nju. Ona ima 51 godinu, ali se ponaša kao da joj je 25 godina. Voli izazove i ona je 'cool’ mama -kaže stariji sin.
U Slavonskom Brodu ima sestru Dubravku.
- Slagat će se s Martine, upravo jer i ona ima djecu. Neće joj biti teško namazati se izmetom od slona, što je zadatak stanara, naprotiv, voli tu životinju i to će joj na neki način biti čast - kažu Inge i Slavica. Beti je vrlo je osjećajna, što joj i nalaže horoskopski znak Vage.
- Ako osvoji novac, 50.000 kuna rekla je dati za indijski hram Ašram, a većinu novca bi dala siromašnoj djeci. Od ostatka bi kupila novi stan. Ona je skromna žena koja je prihvatila svoje tijelo i zbog toga je nudist - priča Inge.

NEUREDNE DJEVOJKE ŽIVCIRAJU TOMISLAVA
Bračanin Tomislav zadužen je za čišćenje kupaonice. Ponovno je našao dlake u tušu. Ljut je jer cure ne isperu za sobom.

ORNELA VIOLETI: VIDIM TI PIZ..
Večer u BB kući obilježila je prva oštra svađa. Ujutro je Ornela (20) u šali rekla Violeti da se nekom Tajlanđaninu predstavi kao eskort. Violeta se uvrijedila i navečer rekla Splićanki da je kao dečko jer “nema sisa”. Počele su padati teške riječi, a cijela svađa je bila na rubu fizičkog sukoba. U jednom trenu Violeta se nadvila na Ornelu, koja je ležala s Tomislavom i umalo je udarila. Ornela joj je rekla da se makne jer joj “vidi pizdu”.

ZBOG NEMARA KAZNA OD 30.000 KUNA
Svaki stanar je pri ulasku u kuću dobio zadatak. Budući da se nisu pridržavali zadanog, BB im je uzeo 30 000 od nagrade.

DJEVOJKE POKUŠAVAJU ZAVESTI MRKVICU
Maneken i atletičar Ivan rekao je da ne prilazi curama nego čeka da one njega osvoje. Lucija i Valerija su se dogovorile kako će ga “smekšati”. Prvo je u akciju krenula Lucija, koja je legla na krevet do Mrkvice te ga nazvala svojom muzom, a kad je on krenuo u akciju, Lucija se počela braniti riječima da nema seksa u kući. Onda je inicijativu preuzela Valerija, koja je Ivana udarila u trbuh i bacila na krevet. Nakon hrvanja Ivana je spasila večera.

SVI OGOVARAJU VIOLETU
Glavna tema za ogovaranje je Slavonka. Zagorka Valerija u Ispovjedaonici je Violetu istakla kao antipatičnu. Marko ne propušta priliku da se “zakači” s njom. Prozvao ju je Phoebe, prema liku iz serije “Prijatelji” jer kaže da je tupa kao ona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni