Obavijesti

Show

Komentari 180

BB golupčići spremaju svadbu na proljeće i već žive zajedno

BB golupčići spremaju svadbu na proljeće i već žive zajedno
4

PRESELIO SE U HRVATSKU Nemeš i Marijana još nisu odredili datum. Svadbu na proljeće planiraju u strogoj tajnosti. Nedavno su zajedno unajmili stan u Zagrebu

VIDEO

Ljubav je pobijedila i zato sam sretna zbog njih, kaže Ema Šuker (20) koja je u Big Brother kući bila njihova dobra prijateljica.

Stanari prošlogodišnjeg showa “Big Brother”, kao i oni iz prijašnjih sezona, okupili su se u subotu u zagrebačkom klubu. Zvijezde večeri bili su Marijana Kovačević (28) i Nikola Nemešević (23). Kolegama iz showa Emi Šuker, Draženu Bogdanu, Nikoli Mauroviću i Nikoli Nasteskom Lesteru bilo je drago što se Nemeš nedavno preselio u Zagreb.

- Sad ćemo se češće viđati - kaže Ema koja je sretna što su se Nemeš i Marijana zaručili, a i veseli se svadbi koja bi trebala biti na proljeće.

- Nadam se da će mi pozivnica stići uskoro. Drago mi je da nitko nije uspio stati na put njihovoj sreći - rekla je Šuker.

Beograđanin i Kninjanka nisu otkrivali detalje zajedničkog života u unajmljenom stanu u Zagrebu. Ubrzo su napustili klub jer više, napomenuli su, ne žele biti pred kamerama.

Za razliku od njih, Emi je drago što je srednjoškolci na putu do posla uvijek zaustave i traže autogram.

- To mi je simpatično - kaže Ema koja već godinu dana radi u marketingu jedne tvrtke za prodaju novina. Posao je veseli.

- Mogu zahvaliti listu 24sata. Nakon članka da tražim posao, odmah sam ga našla - istaknula je Ema.

Maja: Uskoro ću biti u vijestima

Bavim se teretanom koju sam otvorila s dečkom, kaže Maja-Paola Sestrić (25), koja je na zabavi upoznala Emu. Ušla je i u političke vode.

- Ne mogu još otkriti, ali uskoro će biti u svim medijima. Ovaj sam put ozbiljna - istaknula je Maja. Nedavno je s dečkom kupila stan.

Zdravko Lamot ne želi se žuriti u brak

S prijateljem sam pokrenuo portal koji odgovara na sva pitanja kako nešto učiniti, kaže Zdravko Lamot (29). Ljudi ga još prepoznaju na cesti i to mu je simpatično. Nema ozbljnu vezu jer misli da je još premlad. Želi putovati i uživati u slobodi. Za brak, kaže, ima vremena.

Prodavao nekretnine na Tenerifima...

Krešimir Jengić (32) prije osam godina preskočio je ogradu BB kuće. Početkom 2008. otišao je na Tenerife prodavati apartmane.

- Zatim sam se vratio u Zagreb i zaposlio u bolnici Sveti Duh - kaže. Već je tri godine sretno zaljubljen. Nada se da će ona pristati kad je zaprosi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina