Obavijesti

Show

Komentari 14

BB Marko lupa Moniku po guzi, Lucija sjela na Ornelu

BB Marko lupa Moniku po guzi, Lucija sjela na Ornelu
12

Violeta ne želi skidati šminku do tri ujutro jer se boji da bi je Veliki Brat mogao pozvati na dnevne izjave. Violeta i Lucija su u kući stvorile dva klana

VIDEO

Tijekom plesa Marko je zadirkivao Moniku i lupkao je po stražnjici. Nakon nekog vremena to ju je iživciralo, pa ga je zamolila da prestane. Kada je vidio da je pretjerao, uhvatio ju je u zagrljaj i tražio da mu kaže nešto lijepo.
- Ti meni reci: 'Oprosti' - kroz smijeh je rekla Monika. U sobi se okupila šarolika ekipa. Na istome mjestu bili su Lucija, Violeta, Tomislav, Ornela i Valerija. Tomislav je istaknuo da će ove nominacije obaviti s lakoćom, za razliku od zadnjih kada mu je bilo slabo nakon izlaska iz Ispovjedaonice. Ornela je dodala da će i njoj biti lako nominirati te da vani ionako ni s jednim od stanara ne bi dobro funkcionirala.

POČELI SE STVARATI KLANOVI
Lucija, Ornela i Monika su pljuvale po Violeti dok je ona kraj njih pokušavala napraviti tjesteninu. Neko vrijeme je trpjela, a zatim je odlučila izići među svoju ekipu. Vani su je uz cigaretu čekale Rina, Krešo i Valerija. Rina je odmah priznala da joj Monika nikako nije sjela te da je ona za nju klinka sa svojim upadicama.
- Ona je mene pitala zašto ja pričam zagorski. Da ja imam te piercinge na telu, mene bi tata obesil na bukvu za noge iznad močvare - rekla je Valerija. Violeta je nastavila o svojoj omiljenoj stanarki Luciji. Primijetila je da je Lucija prvi tjedan bila bahata i glasna, a nakon nominacija, manja je od makova zrna. Prepričala je svojem novoosnovanom društvancu kako je Luciji jutros izravno rekla da joj je čudno što je odjednom sa svima dobra i što šiša Ivana, a prošli tjedan s njim nije ni riječ progovorila.
-Ti si kučka od prvog dana - odgovorila joj je tada isprovocirana Lucija. Tračali su i Marka.
- Taj se mali postavio kao predvodnik krda - primijetila je Rina. Valerija je dodala da na njega ne bi bicikl naslonila. Rina je na kraju izjavila kako joj je kristalno jasno koga će nominirati.




LUCIJA SJELA NA GLAVU ORNELI
Dok je Tomislav mazao Luciji tijelo kremom zbog silnih uboda komaraca, Ornela je povukla Luciji gaće. Lucija se nije naljutila. Sve je prihvatila kao šalu i Orneli sjela na glavu.
- Ja nisam mogla disati, ti imaš toliku guzičetinu - rekla je Ornela nakon što se uspjela izmigoljiti ispod Lucije.

VIOLETA NEĆE SKINUTI ŠMINKU
Dok su se stanari zezali, Violeta je u kutu razmišljala. Rekla im je kako neće skidati šminku do tri u jutro, u slučaju da je Big Brother pozove na dnevne izjave. Svi su je malo neobično pogledali, no već su navikli na njezine provale.

MONIKU SVI ŽIVCIRAJU
Monika se povjerila Luciji i Orneli.
Svi se preseravaju, baš se prekenjavaju. Kako to meni ide na živce. Ma ne mogu ih gledati. Ne znam zašto se Marku sviđa Krešo? Meni on nije ništa posebno. A vidi nju, stalno se gleda u ogledalo. Ne prođe nijednom kraj ogledala a da se ne odmjeri od glave do pete, nastavila je Monika o Rini. Posebno je nervozna zbog manjka cigareta, pa je optužila Valeriju da je uzela cigaretu iz ladice. Valerija je rekla da nije, ali Monika nije prestajala s tom pričom prepričavajući je svima i pokušavajući doznati što je bilo s tom cigaretom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao