Obavijesti

Show

Komentari 16

BB Monika pod granatama radila s mamom u trgovini

BB Monika pod granatama radila s mamom u trgovini
13

Za Moniku Bukovac (21) u Otočcu navija njezina cijela obitelj: mama Ana, tata Tomo i dvije sestre. Ni oni ne znaju koliko točno pierceva ima na sebi

VIDEO

Na pitanje zašto govori da je tatin sin, otac Tomo sa smiješkom kaže da je tako moralo biti.

- Pokušali smo dva puta dobiti sina, e pa kad smo i treći put, rekao sam, to će biti sigurno moj sin - govori otac Tomo i dodaje:

- Monika vam je inače malo muškarasta, voli muška društva, uvijek je glavna, uvijek je vesela i raspoložena. Rodila se sa sedam mjeseci i imala je 1,5 kg. Kao učenica uvijek je bila iznadprosječna, sudjelovala je u raznim sekcijama.

Monika je voljela glumiti, a i nekoliko je godina svirala saksofon u vatrogasnom društvu Otočac. Majka Ana kaže da je Monika iznad svega vrijedno i pošteno dijete. U sjećanju joj posebno ostaju dani Domovinskog rata, kada je pod granatama Monika s njom radila u trgovini, govoreći da treba raditi jer je u radu spas. Sestra Klaudija tvrdi da zapravo nikad nije imala pravu ljubav.

- Ma to vam se sve svodilo na nekakve avanturice od mjesec, dva dana, u stvari bile su to kratkotrajne ljubavne iskrice - kazala je Klaudija. Ni njezina obitelj ne zna koliko Monika ima piercinga.

- Nikad ih nismo brojali, no svaki novi za nas je predstavljao strepnju kako će to njen organizam prihvatiti - kaže Klaudija, a otac Tomo dodaje da je ispočetka na to gledao ljutito, ali je prihvatio. Monika voli čitati i pisati, a vodila je na Radio Otočcu omladinsku emisiju. Veliki je fan motora, bikera i tuluma. Monikin je životni cilj završiti fakultet ekonomije i magistrirati.

- Moj sin uvijek mi prijeti i nabacuje da će biti bogatija od mene - kroz smijeh je zaključio tata Tomo.

'ORNELA NIJE LEZBIJKA I NIKAD NIJE BILA S CUROM'

Sada ste me stvarno nasmijali. Da smo Ornela i ja u lezbijskoj vezi? Pa, to je presmiješno, rekla je Ornelina (20) prijateljica. Za njih dvije pojavile su se priče da su nešto više od “običnih” prijateljica. Navodno je na Facebooku nekoliko puta napisala poruke u kojima se moglo shvatiti da je u vezi s Big Brother stanarkom.

- Ne znam jesam li napisala da sam se obećala Orneli. To je sve bila zezancija - kaže i dodaje kako se samo šalila napisavši da je Violeta Ornelin tip.

- Ornela nije lezbijka i nikad nije bila s curom. Ona i ja nikada nismo imale zajedničkih seksualnih iskustava.

Ornela je netom prije ulaska u kuću prekinula vezu sa Zvonom.

MARKO MISLI KAKO JE VIOLETA ZALJUBLJENA U NJEGA

U zelenoj sobi pričale su Ornela i Valerija. Valeriju Lucija živcira:

- Dok čujem tu prasicu, meni se nos zdiže - rekla je Valerija koju i Violeta živcira. U dnevnoj sobi Monika je obula Lucijine bijele štikle i prošetala u njima. Kad je završila mrtva hladna je rekla Violeti: "Ej, Violeta, vidiš kako trebaš zaslužiti pljesak, a ne cijeli dan uzaludno".

Violeta nije na to ništa rekla. Monika je poslije rekla da je to bila šala. Ornela pokušava spojiti Valeriju i Krešu. Kad ga je upitala što misli o Valeriji, Krešo je rekao kako voli mršave cure na što mu je Ornela bacila "bubu u uho" i rekla kako je ona super ženska. Uvjerena je da bi njih dvoje mogli imati nešto više. Marko i Violeta pričali su o svom odnosu. Slavonku smeta što ju zove Phoebe, a kickboxeru što ga ona zove idiotom.

Marko je zaključio kako ju to smeta jer je zaljubljena u njega. Violeta je to negirala ali Marko misli da je to istina jer trenutno nema ništa bolje u ponudi.

>>>Većina stanara jedva čeka petak, kada će konačno moći piti alkohol. Maneken je rekao da se prva mora napiti Elizabeta.

>>> Dizajnerica je dosta vremena provodila sa slonom Jođemom. Vezala se uz njega. Čula je da odlaze u petak, pa se rasplakala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele