Obavijesti

Show

Komentari 7

BB: Mrkvicu i Rinu stanari prekinuli u seksanju u sobi

BB: Mrkvicu i Rinu stanari prekinuli u seksanju u sobi
12

Valerija i Lucija su se pomirile tako da u Kući više nema napetosti. Mrkvicu i Rinu koji se redovno seksaju netko od stanara je prekinuo u akciji

VIDEO

Stanari su se počeli buditi u 7:30 sati, a svi su na nogama bili oko 9:00 sati. Male noćne nepodopštine koje su radili Ivan L. i Ornela (sakrili su Elizabetino tijesto i napisali pastom na kuhinjskom stolu `Wai Kru` i ostavili šal od Hajduka na vratima Ispovjedaonice, čime su željeli druge uvjeriti da poruke ostavlja Tomislav) nisu ostavile mnogo traga. U međuvremenu, još se jedan misterij dogodio u Big Brother Kući. Nestale su Mirine i Markove gaćice. Nakon doručka pa sve do 11:00 sati stanari su vježbali jogu.

VJEŽBA TJEDNOG ZADATKA
Stanari su vježbali Muay Thai, a potom su meditirali. Beta je objašnjavala kako ispuštati zvukove i koja poza čemu služi. Miri je to bilo dosadno pa je rekla kako je to sve "debilno". Kad su završili s time, dosta stanara je krenulo na spavanje (Ornela, Sabina, Ivan L., a nakon kratkog maženja i Monika i Marko), a Elizabeta i Krešimir na kuhanje ručka.

RAZGOVOR UGODNI U BAZENU
Lucija i Saša su se bacili u bazen te nakon što su se malo mazili, započeli su razgovor o svemu i svačemu, od razloga zašto je netko nominiran, preko Tomislava do stanara…

VJEŽBE S LUTKAMA
Budući da su stanari bili uspavani, Big Brother im je rekao da se bace na vježbanje zadatka, što su prihvatili. Podijelili su uloge i scene, a Marku je sve to "jako debilno". Dok su se dogovarali oko zadatka, Marku je smetalo pušenje, pa su izglasali zabranu pušenja u Kući. Potom je uslijedila zezancija s perikama, a Marko je ručao s 'kid rock meets axl rose' frizurom. Ornela je pitala Big Brothera moraju li znati tekst napamet, što im je odgovoreno da moraju, ali mogu u blizini imati papire s tekstom te se povremeno pomoći njima. Ivan L. je tražio papire da svima prepiše njihov dio teksta kako bi ga mogli učiti. Sabina je, inspirirana atmosferom, zapjevala folk te otpjevala Pepeljugu u folk varijanti.

PRIVLAČNA ORNELA
Lucija daje Orneli pusu dok leže na krevetu u sobi. Ornela je bila zanimljiva i Saši koji je počeo lupati dotičnu po njezinoj stražnjici, a u tome mu se kasnije pridružila i Lucija.

ZAKOPANA RATNA SJEKIRA
Lucija i Valerija su se pomirile. Lucija je u znak zakopane sjekire vratila haljinu koju je već bila poklonila i nakon toga uzela Valeriji.

ISPITIVANJE SABINE I MIRE KAO ZADATAK
Stanari su imali dnevni zadatak u kojem su Mira i Sabina sjedile same na stolici u Dnevnom boravku, dok su ih stanari ispitivali neka osobna pitanja i davali im mišljenje o njima. Rina je rekla Miri kako je njena isprika bila stvarno od srca i kako je poštuje kao osobu. Dok je Monika Miru napala zbog incidenta kad je Mira bacila papir i olovku na Moniku. Mira je rekla da se nema potrebu ispričati, a Monika je ipak zaključila da je Mira super osoba i da bi se družila s njom i izvan Kuće.

PRVO TRAČ PA UTJEHA
Valerija je prvo sa Rinom tračala Elizabetu, a onda je otišla do nje u krevet i tješila je jer je Elizabeta tužna jer se boji kako je prikazana vani zbog odnosa sa Ivanom M.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...