Obavijesti

Show

Komentari 0

BB PETI TJEDAN: Rina se vraća s još dvije stanarke

BB PETI TJEDAN:  Rina se vraća s još dvije stanarke
7

Lucija i Tomislav su nominirani. Broj stanara će se povećati. Osim stare poznanice Rine, u Kuću ulaze Slavonka Sabina (24) i Splićanka Mira (21)

VIDEO

Dojmovi stanara nakon izlaska Rine nisu se još slegli. Rina Dehni misli da je izašla iz Big Brother kuće zato što se ponašala preslobodno za hrvatske pojmove. Nada se da će pobjedu odnijeti Mrkvica. Big Brother je stanare opskrbio vinom koje su oni iskoristili za najbolji tulum dosad. Obukli su se u trash porno latex kostime za techo party i nije dugo trebalo da počnu 'plaziti' jedni po drugima. Najviše se napila Lucija koja je priredila iznenađenom Saši ples u krilu. Elizabeta se bavila Mrkvicom, a Monika je izazovno plesala, ovog puta s Tomislavom dok ih je Marko gledao sa strane.

PONEDJELJAK 6. 10.
Elizabeta je osjećala grižnju savjesti jer je na tulumu škakljala Mrkvičinu bradavicu. Rina koja je u petak napustila Kuću, tvrdi da Mrkvica samo glumi kad kaže da je ona djevojka 'samo za potrošiti’. Rinu je najviše razočarala Elizabeta koja joj je jako dvolična. Ivan je oprao Rinine gaćice koje su ostale u kući i sakrio ih od ostalih. Stanari su dobili novi tjedni zadatak. Morat će na kraju tjedna pripremiti vrhunsko tajlandsko jelo.

UTORAK 7. 10.
Ornela i Lucija zaključile su kako nakon izlaska Rine Mrkvica više nije zanimljiv, ali i da se Saša otvorio te da je vrlo poželjan. Mrkvica je ispričao Kreši da ga je u prošlosti jedna cura jako povrijedila i da se od tada teško otvara drugima. Ispričao je kako ga je ta djevojka varala s njenim bivšim dečkom i s profesorom. Kasnije je Luce ošišala Elizabetu, ali joj je obrijala jedan dio glave više. Stigle su namirnice i recepti za tjedni zadatak. Prva je kuhala Elizabeta sa svojom grupom, nakon nje je drugi tim na čelu s kuharom Markom pripremao phad thai.

SRIJEDA 8. 10.
Stanari su od Big Brothera dobili zadatak kojeg su odmah proglasili najboljim u povijesti ovog reality showa. Naime, u igri pod nazivom "Natjecanje u osjetilima", stanari su morali simulirati seks. Tomislav je tijekom večeri napadao Elizabetu.
- Želim osjetiti tvoje putene grudi 'djevojke u godinama' - rekao joj je. Kasnije se Ornela u sobi mazila s Elizabetom te joj rekla da ju privlači Betina "donja glava". Dala je naslutiti da je privlače žene više nego muškarci. Marko je priznao Moniki da je rekao Orneli za seks. Moniku to nije zasmetalo i nastavila se maziti i dirati s Markom ispod dekice.

ČETVRTAK 9. 10.
Ivan M. ukućanima je priznao kako mu Rina ipak nedostaje. Na Elizabetino pitanje s koliko je cura spavao, rekao je samo da se broj kreće oko 50. Za vrijeme dnevnog zadatka Tomislav je otkrio stražnjicu i takav prošetao kuhinjom.

PETAK 10. 10.
Mrkvica i Elizabeta su razgovarali u sobi kada joj je predložio da sjedne do njega na krevet. Ubrzo ga je Beta počela senzualno masirati, a čak mu je rekla da je može slobodno dirati po guzi. Bračanin Tomo je priznao stanarima da je bio u grupnjaku i da mu se jako svidjelo. Lucija i Saša dugo su se mazili ispod tuša. Ona ga je strasno izljubila i kasnije izjavila kako je Saša najseksi frajer u Kući. Na Tajland će se vratiti Rina s još dvije stanarke. Prva nova stanarka je Sabina (24) iz Valpova. Druga stanarka je Splićanka Mira (21). Big Brother je priopćio stanarima da nisu prošli tjedni zadatak. Kako su se kladili u 60 posto budžeta na računu im je ostalo 660 kuna. Stanari su ovog puta nominirali Tomislava i Luciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Influencerica pozirala u bikiniju pa postala viralna: 'Ovako izgleda pravo žensko tijelo...'
CARLY WEINSTEIN

Influencerica pozirala u bikiniju pa postala viralna: 'Ovako izgleda pravo žensko tijelo...'

Ja sam poput vas - ne sviđa mi se uvijek odraz u ogledalu i to je u redu. Ali želim vas podsjetiti da, bez obzira na to kako izgledate izvana, to vas ne određuje kao ljudsko biće, poručila je Carly

Raskol između Filipa i Tamare iz 'Braka'? 'Nećeš se javiti? Bit ću ljuta, a onda me više nije briga'
SASTALI SE NAKON DVA MJESECA

Raskol između Filipa i Tamare iz 'Braka'? 'Nećeš se javiti? Bit ću ljuta, a onda me više nije briga'

Filip je u showu 'Brak na prvu' priznao da mu je nedostajala njegova rutina, a priznao je i da se on i Tamara baš više i ne čuju
Mura iz 'Braka' pokazala nam je zaručnički prsten! Marko otkrio: 'Nisam ga dugo morao birati!'
ZARUKE PRED KAMERAMA

Mura iz 'Braka' pokazala nam je zaručnički prsten! Marko otkrio: 'Nisam ga dugo morao birati!'

Par je odmah na početku showa 'Brak na prvu' kliknuo, a ubrzo nakon toga su otkrili da su u vezi. Osim o vjenčanju, pričaju i o djeci