Obavijesti

Show

Komentari 18

BB: Rina i Mrkvica seksali se u Elizabetinom krevetu?

BB: Rina i Mrkvica seksali se u Elizabetinom krevetu?
16

Rina je 'žicala' Elizabetu da njoj i Mrkvici prepusti krevet jer se žele seksati. Stanari su ga podbadali pitanjem da li ima zraka jer ga Rina prilično guši

VIDEO

Marko i Monika su ujutro, nakon buđenja i doručka u lounge-u pričali kako Rina glumata s engleskim. Kasnije su Ornela i Monika komentirale da se Valerija ne pere dovoljno. Mrkvica i Rina su opet razmjenjivali nježnosti, te se on nedugo nakon toga pridružio Elizabeti koja je bila u bazenu.

UMJETNIČKI DNEVNI ZADATAK
Za dnevni zadatak koji je dio tjednog zadatka stanari su morali oslikati papir, od dijela su morali napraviti ukrase ili suvenire.

IVAN L. IGRA IGRU
U izrađivanju suvenira Ornela je pitala Ivana L. o svojim manama. Ivan L. joj je rekao da joj ne može to reći, jer ne želi pobjedniku oduzimati novce pričajući o tome. Elizabeta i Ornela su nakon toga tračale Ivana L. On igra igru i šuti. Iako je taj isti Ivan L. jako drag Elizabeti, no svejedno misli da Ivan igra igru..

GDJE SU KONDOMI?
U Kući su nestali kondomi. Monika, Ivan M,, Marko, Rina, Martine i Lucija su započeli tu priču, koja je imala jasan cilj. Isprovocirati Rinu i Ivana M. da kažu kako su oni potrošili kondome. Tomislav je u svemu tome bio zabavan i govorio kako mu je mali, pa on ne može sa kondomom i pričao zbog čega i kako to nije moguće. Zanimljiv je bio razgovor o seksualnim prohtjevima Lucije i Rine. Rini paše 20 cm, a Lucija nije sigurna da je tako nešto vidjela.

MARTINE ODLAZI
Martine je odlučila da želi izaći iz Kuće zbog obiteljskih problema. Stranari su je u čudu gledali i pitali zašto? Martine se oprostila sa stanarima, a ujedno i s potencijalnim osvajanjem milijuna.

TALENT SHOW
Drugi dnevni zadatak bilo je pokazivanje talenata. Tako je Ivan L. bio striper, Marko boksač, Rina trbušna plesačica , Monika i Lucija glumice... Najbolja je bila Monika koju je Krešimir (zadužen kao manager) proglasio najvećim talentom.

RINA ZALJUBLJENA U IVANA M.
Ornela je pričala u kuhinji kako je živcira dirkanje između Rine i Mrkvice. Rina se tu našla malo uvrijeđena. Kasnije je u sobi rekla Elizabeti kako se zaljubila u Ivana M., a Elizabeta joj je rekla kako će joj ga ona čuvati ako Rina ispadne u petak i da će ga samo maziti. Na to je Rina zagrlila svog dragog i rekla kako joj je do pred neki dan to bila zezancija, ali da više nije.

RINA PRIPREMA TEREN
Oko ponoći Rina je krenula kombinirati "mjesto zločina" za mogući seks iako u Kući nema više kondoma. Prvo je počela nagovarati Krešimira da im noćas ustupi veliki krevet, ali on nije pristao, pa se obratila Elizabeti, koja im je prepustila krevet. Nekoliko minuta kasnije u Kupaonicu je ušao Ivan M.. Rina i on su se počeli ljubiti, a ona ga je nježno upitala hoće li spavati s njom večeras, da im je pribavila ljubavno gnijezdo. Dok se ona tuširala Mrkvica je okretao očima u boravku gdje su ga svi pitali ima li zraka za disati koliko ga je ugušila Rina. I nakon tri minute ponovo je ljubio Rinu. Prije spavanja su se mazili i ljubili. Probudili su se prije početka sata privatnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti