Obavijesti

Show

Komentari 6

BB: Rina opjevala Mrkvicu i njegovih 20 centimetara

BB: Rina opjevala Mrkvicu i njegovih 20 centimetara
12

Stanari su nervozni zbog nedostatka cigareta u Kući. Dobili su zadatak napisati pjesmu o svojem najdražem stanaru, a Krešo je ostao bez obrve

VIDEO

Dnevni zadatak u Big Brother kući bio je napisati pjesmu o svom najdražem stanaru. Blondi je odlučila pisati o svom Ljubiću. Nerijetko je isticala kako je Ivan “obdaren” i da je njegovih 20 centimetara baš po njezinoj mjeri. Tako je i odlučila da če pjesmu nazvati: “Nisam ni slutila da ćeš doći ti, mali dvadeset i plus, Žuti”.  Već je naslov pjesme izazvao smijeh kod stanara.
- Ni zadržati te nisam htjela, a sada bih za tebe ubila. Dopusti mi da ti budem muza jer jako mi se sviđa tvoja guza - rekla je Rina svom Ljubiću u pjesmi. Mrkvica je očekivano napisao pjesmu o njoj. Ipak, njegovi stihovi bili su puni ironije prema njihovu odnosu. Pjesmu je nazvao “Obrađivanje Žutokljunca iliti grickanje Mrkvice”. U pjesmi je napisao i da je njegova draga koketna i da flertuje s drugim muškarcima.
- Dani prolaze spori, a njoj svaki muškarac godi. Od jednog do drugog klizila je kao glečer, i tako svaku večer - zaključio je Ivan M. Ipak, bilo je stihova u kojima je opisao kako se osjećao kad je Rina otišla. - Napustila je kućicu i tko će sada grickati Ivanovu mrkvicu? - rekao je Ivan. Mira je samo napisala da nema inspiracije zbog ovotjedne nominacije. Kasnije su se ukućani posvetili uvježbavanju tjednog zadatka. Krešo je imao problema s napuknutom petom na štikli. Stvar je riješio tako što je energično gazio po drugoj štikli koja je pukla. Zbog toga je zaradio kaznu te je glavna nagrada manja za deset tisuća kuna.

NERVOZA ZBOG CIGARETA
Veliki brat je kaznio Sašu i Ornelu jer nisu imali uključene mikrofone. Inače su stanari sve nervozniji jer u kući nema cigareta. To najteže pada Valeriji, koja je rekla da joj se tresu ruke od nedostatka nikotina, iako svoje cigarete skriva ispod kreveta.

KREŠIMIR OSTAO BEZ OBRVE
Stanari su se kasnije igrali lovice, a Ornela je za Ivana L. rekla da je pacijent jer je s blatnjavim nogama skakao po krevetu. Možda se razlog njene ljutnje nalazi u njegovim stihovima.
- Svaki dan od šest do sedam ti si budna, napravi papa test jer možda si trudna. Neki misle da si muško! Misli li Lokin Duško?- dijelovi su njegove pjesme koju je posvetio Orneli. Njoj su se u tračanju pridružile Sabina i Elizabeta. One su se složile da Ivan L. nije normalan dok je on usisavao dnevni boravak. Nakon što su dečki još uvježbavali koreografiju, poslije su ih cure uljepšavale. Dečkima su stavljaje maske na lica te im radile piling tijela. Ornela je bila zadužena za Krešu. Uspjela mu je maskom skinuti pola obrva. Elizabeta ga je smirivala masažom dok nije došao Marko. Njih dvoje su se posvađali jer Krešo ne voli da ga se dira po glavi bez njegovog dopuštenja, a pogotovo da to radi drugi muškarac. Marka je uvrijedila njegova reakcija. Kasnije su u Zelenoj sobi stanari pričali o vanjskom životu i Valerijinim bivšim dečkima. Zagorka otkriva kako joj je baka rekla da žena u vodi ne može zatrudnjeti dok Sabina i Krešimir misle drugačije. Slijedeća tema im je bio odnos Elizabete i Ivana L. Ornela je izjavila kako bi to bila velika ljubav da nema razlike u godinama. Očekivano su komentirali i Rinu. Ornela je spoćitnula Marku da je trzao na nju prvih nekoliko dana te da je tad posve zanemario Moniku. Marko je sve zanijekao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci