Obavijesti

Show

Komentari 15

BB: Rina se ipak seksala, a Marko uopće nije obdaren

BB: Rina se ipak seksala, a Marko uopće nije obdaren
16

Iako je prvo negirala, Rina je Moniki rekla da se seksala s Mrkvicom. Maneken i dalje tvrdi kako će je iskoristiti što više može jer je ispala dvolična

VIDEO

Stanari su tijekom jutra prepričavali navodni seks Mrkvice i Rine
Ivan L. je pitao odmah ujutro je l' bilo štogod, na što je Mrkvica odgovorio potvrdno. Na pitanje je li se zaljubio, Mrkvica je rekao da nije. Za doručkom su stanari plesali uz glazbu TBF-a.
Elizabeta je u razgovoru s Krešimirom pričala zašto se nominirala, a kao razlog je navela nepravednost. Naime, nakon što su kažnjeni zbog pričanja o nominacijama, Lucija je nastavila u tom stilu i Elizabetu je to jako iznerviralo.
Rina je cijelo jutro šutjela praveći se da se ništa nije dogodilo, ali zato se maneken svima hvalio. Cijelo je vrijeme tvrdio kako sad i on igra igru, te da će se osvetiti Rini, a ako joj se i neće osvetiti, iskorist će je najviše što može.

KAŽNJENICI GULILI KRUMPIRE
Kažnjenička trojka, Valerija, Rina i Tomislav K., završili su u kaznionici na guljenju krumpira, jabuka i mahuna. Za vrijeme svog boravka u kaznionici malo su pričali o Krešimiru koji se sviđa Valeriji, ali ona s njim ipak “ne bi ništa, jer ima nekog vani.”. Tomislav K. je bio ljut na Big Brothera jer mu ne može nabaviti čokoladu., a i rekao je da mu paše malo maknuti se od ostalih stanara. Zatim je dijelio djevojkama savjete kako trebaju uživati u seksu, bilo gdje i bilo s kim.


STANARI U PAROVIMA TOPILI KOCKE LEDA
Za to vrijeme stanari u Kući dobili su zadatak da u parovima otope ledene kocke i dođu do novčića u sredini. Pobijedili su Saša i Marko. Nakon što su se vratili iz kaznionice, ostali stanari su se pohvalili super zadatkom u kojem su se zabavljali. Tomislava je to još više razljutilo. Nakon što je Saša pročitao BB objavu da će on i Marko biti nagrađeni, Tomislav je otišao piti vino kraj bazena. Gledao je slike svoje obitelji i plakao.
Ornela je zezala Rinu za seks s Ivanom M. Ona je negirala cijeli događaj. Ornela je otkrila da joj je Ivan M. ionako sve rekao. Nakon te informacije Rina ih je zamolila da ne pričaju više o tome.

RINA NA KRAJU PRIZNALA DA SE SEKSALA
Rina je na verandi priznala Moniki da se seksala i pitala je Moniku “čime raspolaže Marko”. Ona je rekla “ničim posebnim”, na što se Rina počela smijati i vikati: “Yeah, I fucking knew it”!

POSVAĐALE SE RINA I LUCIJA
Navečer su stanari pogledali film koji su napravili (Thai zemlja), te potom imali tulum “90-te”. Valerija je malo popila i pjevala s Tomislavom. Martine je imala svoju pjevačku točku, a u jednom trenu našla se i na kuhinjskome stolu.
Rina i Ivan M. mazili su se na bračnom krevetu pričavši o Moniki i Marku. Kasnije, kada su htjeli tamo i prespavati, stanari su se pobunili, posebice Lucija. Izbila je čak i prepirka izmedju Rine i Lucije oko toga. Oko dva ujutro Ornela je obećala da će se sutra obući “kao žensko”, u minicu!

IZJAVE:

‘Sve sam kuša u seksu i sve je dobro’. Tomislav K.
‘Jel znate koji je glavni grad Zagorja? Vinograd’. Valerija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti