Obavijesti

Show

Komentari 13

BB: Rinine grudi za Marka su poput dva mala prišta

BB: Rinine grudi za Marka su poput dva mala prišta
13

Stanari su dan proveli u plesu i izvršavanju zadataka. Nemir su nakratko unijele Mira i Monika, koje su se posvađale oko veličine majice

VIDEO

Ornela i Lucija u spavaonici šapuću o tome kako je u Big Broher kući bolje držati se podalje od alkohola jer se ne mogu kontrolirati. Zato se Lucija odlučila smiriti i smanjiti fizičke kontakte sa Sašom. Ornela ne želi piti jer ne bi htjela biti onakva kakva je vani. Nakon buđenja stanari su krenuli s vježbanjem, meditacijom i muay thai boksom. Miri se baš i nije pretjerano dalo vježbati pa je ili gledala u prazno ili izvodila grimase i mahala rukama.

ELIZABETA VESELA, A MARKO ŽALI ZA TUNOM
Elizabeta je od ranog jutra bila posebno dobro raspoložena, tome svjedoči i veseli ples s Krešimirom. Marko se malo ljutio na Rinu jer mu je pojela tunu koju je naručio, koje se toliko zaželio, a Rina i Valerija pretresale su Luciju.

DNEVNI ZADATAK – OBUCI ME!
Rina i Saša zatim su ogovarali Ornelu. Ujedno su prokomentirali i Sabinu, za koju je Rina zaključila da je tipično "mamino i tatino" dijete. Potom su dobili dnevni zadatak "majice". Trebali su uzeti sponzorske majice i odjenuti neki predmet u njih. Ivan M. je pobijedio u zadatku, a za nagradu je mogao zatražiti da mu sustanari ispune tri želje. Prva je bila da stanari moraju plesati u parovima koje on odredi na pjesmu "Proljeće" Luke Nižetića (pa je tako spojio Ornelu i Elizabetu, Marka i Luciju…)
Druga je bila da okupljeni oko kuhinjskog stola, uz glazbenu podlogu Pavarottija, moraju glumiti operne pjevače. Svi su se relativno uživjeli (Marko, Monika i Krešimir,) dok su, recimo, Mira i Ornela blijedo gledale. Treća želja bila je raspored spavanja po sobama na jednu večer. Mrkvica nije rekao o kome je i o kakvom premještaju točno riječ. To na kraju ipak nije ispunjeno jer je opet htio da stanari plešu, ovaj put "robot ples". Treća želja nije nasmijala stanare, a plesalo se na Backstreet Boys i "Larger than life".

RASPRAVA OKO MAJICA
Potom su se opet razvile rasprave oko majica koje su dobili. Do rasprave je došlo jer je Mira uzela manji broj majice, što je Moniku naljutilo jer "Mira ipak ima deset kila više". Monika jednostavno nije mogla vjerovati da joj Mira ne da majicu, a Mira ne voli da je netko napada. Stanari su dobili i obećani im dnevni luksuz. Sukladno zemlji u kojoj se nalaze dobili su kozmetička sredstva, uglavnom za izbjeljivanje, što je potaklo raspravu o ljudima koji koriste takva sredstva.

FAVORITI ZA FINALE
Lucija i Mira vani pričaju o favoritima za finale. Luciji je jedan od većih ciljeva biti prva žena koja ce osvojiti milijun. U Crvenoj sobi Ivan M. i Rina već su spremni za spavanje, ali se malo gađaju jastucima i probude Ivana L. Za to vrijeme dolaze Marko i Monika u krevet i počinju pričati. Marko se divi Monikinim grudima dok leži na boku. U jednom trenutku dobacio je kako je šteta što Rina nema takve grudi. Ona se, naravno, počela opravdavati kako su njene grudi prekrasne. Tad joj je Marko rekao da ima lijep oblik, ali i da izgledaju kao dva prištića. Onda je krenula priča o tome kakve su bile bivše cure Ivana M., o Rininim bivšima, tko se gdje seksao, gdje je dobro, gdje nije dobro… U jednom trenutku vratio se Ivan L. u krevet i Rina mu se blagim glasom ispričala zbog buđenja. U dnevnom boravku ostali su Saša, Mira i Valerija. Miri se pio shake, pa je kupila dva mala shakea - ostale su im 402 kune na računu. Ona je uvjerena da nitko neće primijetiti, a Saša je uvjeren da će netko uočiti. Slažu se da Krešimir definitivno ostaje do finala. U 1 sat svi su bili u krevetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'