Obavijesti

Show

Komentari 17

BB seks: Monika i Marko iskoristili sat privatnosti

BB seks: Monika i Marko iskoristili sat privatnosti
9

Monika i Marko uspjeli su svoje strasti suzdržavati tek nepuna dva tjedna. Dok njih dvoje ljubuju, Rina, Tomislav i Valerija vijećaju koga nominirati

VIDEO

Kako doznajemo, Big Brother u Hrvata napokon je doživio svoj prvi seks. Naime, do sada se u skoro svakoj sezoni pričalo o tome da je bilo seksa, ali nitko još do sada to nije i priznao. Monika i Marko uspjeli su se suzdržavati jedva dva tjedna. U Kući se naveliko 'šuška' kako je zasad jedini ljubavni par u kući iskoristio sat privatnosti za seks ispod pokrivača. Nakon sinoćnje zabave na kojoj je alkohol pomogao zagrijavanju atmosfere, mladi ljubavnici nisu uspjeli zauzdati svoju strast. Kako je među stanarima seks najzanimljivija tema, uskoro bi mogli od Marka i Monike saznati što se uistinu dogodilo.

STANARI BI PILI I RAZBIJALI PO KUĆI
Nakon uspješno izvršenog tjednog zadatka stanari su jučer ujutro imali sastanak na kojem su vijećali što kupiti. Svi su imali svoje prijedloge, a pravo je iznenađenje bilo to što se napokon nitko nije svađao zbog kupovine cigareta. Martine je zaželila jednu bocu vina, a Tomislav ju je nazvao 'malom pijandurom'. Martine se s njm složila, a on je još kazao i kako se njoj oči zaiskre kad se spomene vino.
- Želim se ubiti u alkoholu jedan dan - priznala je Monika, a Saša i Marko su dodali kako se treba napiti i sve porazbijati po kući. Jedino je Lucija rekla Moniki da se malo 'skulira'. Monika je zbog tog komentara malo 'pokisla', a Marko ju je zgrabio i pred svim stanarima poljubio.
- Hoćeš li spavati kod mene - pitao ju je tada, a ona se nasmiješila, čvrsto ga zagrlila i pristala.

LJUBAVNICI I UROTNICI
Veliki brat stanarima je navečer dao zadatak da se moraju obući u šarenu odjeću i uz Tuborg plesati na glazbu iz osamdesetih. Rina se prvo bunila da neće piti pivo, ali kasnije se predomislila i svi su stanari završili malo 'pod gasom'. Monika i Marko najviše su se opustili. On je njoj nešto šaptao na uho i ljubio je po vratu, a ona je ustanovila da joj jako malo treba da zaboravi na kamere. Kad su se našli na podiju, Monika je Marku počala dahtati u lice, a on je njoj tada rekao da sada shvaća na čemu su. Za to vrijeme Rina, Valerija i Tomislav su u kuhinji pričali o tome koga će nominirati. Iako nisu spominjali nikakva imena, tema razgovora su bile tri babe koje ih jako živciraju. Rina je svojim suurotnicima odala i kako obrađuje žutokljunca (Ivana) da im se pridruži.

ELIZABETA BI MRKVICU NJEŽNO ISTUKLA PO STRAŽNJICI
Najstarija stanarka ovogodišnjeg BB-a već je nekoliko puta kazala kako je seksualno isfrustrirana. Očito je kako je izabrala Ivana da ju smiri, a i njeni razgovori s njim su sve otvoreniji.
- Dođi, okreni se da te nježno istučem po guzi. Moram nježno kad si ti tako nježan - riječi su kojima je Elizabeta dočekala Ivana u kuhinji. Njemu ta pažnja izgleda godi i uvijek je negdje u njezinoj blizini.

NITKO JOŠ NIJE PRIZNAO SEKS IAKO POSTOJE SNIMKE
Bivši BB stanari Zoran i Ana navodno su se seksali tijekom noći ispod prekrivača. Violeta i Nikša, koji danas žive skupa, učinili su to usred bijela dana. Simon i Yameisy su se poseksali u dnevnom boravku, a Tanja i Ante čak dvaput. Prošle godine pričalo se i o seksu Arsena i Senke, a Vita je navodno zadovoljila Krešu. Nitko nije priznao seksualni odnos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'
PRIMILI SVEČANA PRIZNANJA

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'

Na svečanoj promociji sveučilišta VERN', koje pohađa i Marko Purišić, nagrade su dobili Markovi prijatelji i suradnici Krešimir Šustić, Tonka Donjerković, Luka Grgić i Tomislav Krajcer koji su mu pomogli u kreiranju savršenog nastupa
Renman za Cafe o glazbi i hrani: 'Preko dana pečem burgere, a onda navečer pišem tekstove...'
POZIRAO NAM KAO SEAN PENN

Renman za Cafe o glazbi i hrani: 'Preko dana pečem burgere, a onda navečer pišem tekstove...'

Plus+ Prve rime premijerno nam je odrepao, a nakon što odradi smjenu u svom burgeraju, Renato Đošić Renman ‘brusi’ glas kod Ivane Husar