Obavijesti

Show

Komentari 4

BB stanari ludovali na prvom snijegu ove godine

BB stanari ludovali na prvom snijegu ove godine
6

Ovaj vikend stanari su po snijegu, u posudama od litre, vodu iz bazena prenosili u bačve. Veliki Brat je htio provjeriti koliko im je stalo do doma

VIDEO

Veliki Brat htio je provjeriti kako bi se stanari ponašali kad bi kuću zadesila poplava te koliko bi truda uložili da spase trenutačni dom. Podijelio ih je u tri grupe. Svaki tim dobio je jednu posudu od litre kojom je prenosio vodu iz bazena u bačve od 500 litara. Kad Veliki Brat da znak, samo jedan tim prenosi vodu. Zadatak traje do nedjelje navečer. Uspješno će ga obaviti ako napune 3500 litara vode, odnosno 7 bačvi.
Stanari nisu oduševljeni. Željeli su uživati u snježnim radostima jer je pao prvi ovogodišnji snijeg. Vedran je poput dječaka, samo u boksericama, izletio u dvorište. Za njim je potrčao Krešo, koji je skakao po snijegu. Ostali stanari toplo su se obukli i izašli u dvorište. Veselili su se i uživali u bijelom prizoru. Uskoro su se ipak prihvatili posla. Na shopping-zadatak kladili su se u 70 posto. Vjeruju da će ga proći.

TESSA: VALJALI SMO SE POD POPLUNOM
Sinoć smo se pokrili poplunom i valjali smo se! Ja sam, glupača, zaboravila da su okolo kamere, prepričavala je Tessa Maja-Paoli. Maja joj je rekla da se ne brine jer se i ona sa Stipom zna “pokriti”, što ne znači da se seksaju.
- Vedran me zamolio da u satu privatnosti popričamo - povjerila joj se Tessa.
- Da se nije zaljubio? - rekla je Maja, a Tessa se samo nasmiješila i rekla da ne vjeruje.

"MARTINA, DA NEMA TEBE, IZAŠLA BIH"
Zašto sam toliko nesposobna? - jadala se kroz plač Vita Martini, a ova ju je pokušala utješiti.
- Ne znam više što to radim krivo. Da tebe nema, ozbiljno ti kažem, da bih još jučer preko zida išla - zaplakala je Vita. Boji se da je nitko ne voli i da će biti sljedeći petak nominirana.
Maja-Paola pohvalila ju je i rekla kako mora biti ponosna jer je “preživjela” odlazak u Tajnu kuću te se vratila k njima.

ARSENA CURE VOLE JER PLAČE
Pogledaj Arsena, on je muškarac pa zna zaplakati. On nama ne pada u očima nego nam se diže, pohvalila je Maja-Paola Arsena Viti. Rekla joj je neka i ona slobodno zaplače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu