Obavijesti

Show

Komentari 1

BB: Tessa je konobarila da bi zaradila za fakultet

BB: Tessa je konobarila da bi zaradila za fakultet
3

Senjanku Tessu Hapčo (18) pogodila je rastava roditelja prije 7 godina. Pala je prvi razred gimnazije, ali je bila najbolja maturantica

VIDEO

Tessa je pala prvi razred gimnazije u Senju. Rastava mene i supruga loše je djelovala na nju. No u Otočcu, kamo se premjestila u Trgovačku školu, proglasili su je najboljim maturantom, kaže Elizabeta Hapčo (49), mama BB stanarke Tesse (18). Njezini roditelji rastali su se prije sedam godina.
Tatu obožava i bilo joj je teško prihvatiti da neće više živjeti s njim, objašnjava Elizabeta. S ocem Zoranom često se viđa. On ju je podržao kad je odlučila otići u BB kuću.
- Nikad je nisam vidjela da plače. Plakala je samo kad joj je tata odlazio. Ona svoje emocije izražava plesom, to je njezina najveća ljubav - priča mama, koja ima još troje djece: Petru (27), Anamariju (13) i Luku (11). Kaže da je Tessa oduvijek bila dobro dijete, izuzetno snažna i veliki borac za pravdu.
- U kući je ista kao i doma, ne glumi, skromna je i ne želi se isticati. Ne voli tračati - hvali je mama, koja misli da je odnos s Vedranom isključivo prijateljski. Tessa je bila četiri godine u vezi s dečkom iz Senja, prekinuli su prije ulaska u kuću. Mami je objasnila da u Big Brother kuću ne želi ući s opterećenjem. Elizabeta je doživjela traumu pri prvom porođaju.
- Kad sam rađala najstariju kćer, doživjela sam moždani udar, dva sata prije porođaja. A porođaj je to sve samo još pogoršao - kaže Elizabeta, koja je otad u mirovini. Ipak je zbog velike želje rodila još troje djece. Tessa je željela upisati fakultet dizajna ili turizma.
- Zbog teške obiteljske financijske situacije nisam joj to mogla priuštiti. Do ulaska u kuću bila je konobarica u senjskom kafiću. Štedjela je novac za fakultet - priča mama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini