Obavijesti

Show

Komentari 1

BBC-jeva voditeljica je umrla u 51. godini nakon teške bolesti

BBC-jeva voditeljica je umrla u 51. godini nakon teške bolesti

Nekoliko dana prije nego što je na koncu izgubila svoju borbu, Mullane je s pratiteljima podijelila kako već tjednima trpi jake bolove te da ne može izaći iz stana. Za tešku dijagnozu saznala je 2019. godine

Nekadašnja BBC-jeva voditeljica Michelle Mullane preminula je u 51. godini, 18 mjeseci nakon što je saznala za tešku dijagnozu raka crijeva, prenosi Guardian. Tužnu vijest potvrdila je i njezina kći.

Preminuo dizajner Pierre Cardin
Preminuo dizajner Pierre Cardin

Prije samo nekoliko dana Mullane se oglasila na društvenim mrežama, gdje je na svom profilu povremeno s pratiteljima dijelila pojedinosti oko zdravstvenog stanja i eventualnih novosti. Opisala je kako već tjednima trpi jake bolove te da ne može izaći iz stana. 

Od voljene voditeljice u Velikoj Britaniji opraštaju se brojni kolege i svi oni koji su rado pratili emisije koje je vodila i uređivala.

- Imat ću toliko lijepih uspomena na tebe. Kad sam počinjao u ovom svijetu, još 90-ih godina, prva si mi pomogla i pružila medijski prostor. Uvijek si prepoznavala mlade talente i zvala ih u emisiju. Koliko smo samo popili čaja zajedno i prolazili kroz razne teme. Jako ćeš nam svima nedostajati - napisao je potreseni komičar Jason Manford (39).