Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Beat Delight predstavlja 'Back To The Future' u Aquariusu

Od 17. siječnja u klubu klubu Aquarius A2 na zagrebačkom Jarunu svakog petka vas očekuje novi RNB/hip-hop program i klupska večer "Back To The Future"

PR fotografije
Foto: PR fotografije
0 komentara

Potaknuti ljubavlju i strašću prema hip hop i r’n‘b glazbi te željom za dobrim izlascima, mladi i entuzijastični tim ljudi stvorio je ideju rađanja nečeg novog i velikog. Ta ideja nazvana je BEAT DELIGHT. Osnovni cilj nam je novim generacijama u Zagrebu vratiti onu dobru staru atmosferu koja se dugi niz godina širila iz kultnog zagrebačkog kluba Aquarius.

Priča počinje ovim eventom kada će Aquarius (A2) svim zaljubljenicima u dobar hip-hop i zarazni r'n'b otvoriti nova vrata i predstaviti klupsku večer zvanu "Back To The Future" u sklopu programa.

Dobra zabava petkom u Aquariusu svakako će biti koncipirana na temelju starih hitova kojih se svatko od nas prisjeća sa smiješkom na licu i na koje se jednostavno svi (pa čak i oni najtvrđi „neplesači“ za šankom) moraju zanjihati. Na te stare hitove, naši će simpatični rezident DJ-i (Chill i Tzek) pažljivo i sa stilom slagati probrane glazbene poslastice današnjice i hitove koji se vrte u klubovima diljem svjetskih metropola. Zbog upravo takvog glazbenog koncepta, prva i jubilarna BD večer nazvana je BACK TO THE FUTURE. Prisjećamo se neponovljivih hitova, a istovremeno se okrećemo novim pobjedama i partijima koji tek dolaze i o kojima će se sigurno još dugo pričati

Svaki idući petak na istom mjestu i u isto vrijeme čeka vas hrpa novih hip hop i r'n'b delicija. Za širenje dobrih glazbenih vibracija bit će zaduženi naši rezident DJ-i Chill i Tzek.

Chill: https://www.facebook.com/1djchill

Tzek: https://www.facebook.com/djtzek1

ULAZ: 20 kn

V.I.P.: 091 3640 241

INFO: beatdelight@gmail.com

www.aquarius.hr (Aquarius // službene stranice kluba)

https://www.facebook.com/beatdelight.aquarius (Beat Delight // Facebook fan-page)

https://www.facebook.com/events/436728319786366/ (Facebook event)

Naši partneri pišu
Message