Show

Komentari 10

Bebek je pokazao kako izgleda berba grožđa, pomagala i žena

Bebek je pokazao kako izgleda berba grožđa, pomagala i žena

Nakon što su Željko i Ružica pobrali grožđe uz pomoć svojih prijatelja, svi su se opuštali uz čašu dobrog vina. Bili su odlično raspoloženi pa su sve te kadrove i ovjekovječili

Nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta, Željko Bebek (74), trenutačno ima pauzu u karijeri, kao i većina njegovih kolega, a sve je to prouzročio korona virus. Ipak, zbog toga sad može uživati u drugim aktivnostima. Tako je prošli tjedan bio sa suprugom Ružicom u berbi grožđa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ženili se nekoliko puta, ali sad su sretni 

Pjevač je podijelio nekoliko fotografija na kojima se vidi kako su on, supruga te njihovi prijatelji udružili snage i obavili berbu. Zbog svog izgleda i vitalnosti, Bebek je dobio same pohvale. 

- Željko kao momak, sve mlađi - napisao je jedan pratitelj. Nakon dobro obavljenog posla, dečki su malo i nazdravili. 

Izreka 'treća sreća' u potpunosti je ispala točna u slučaju Bebeka. Iza sebe ima dva razvoda, a trenutačno uživa sa svojom 34 godine mlađom suprugom Ružicom. Uskoro će proslaviti 20. godišnjicu braka, a pjevač je nedavno otkrio kako sad o braku ima drugačije mišljenje od onog koje je imao u mladosti. 

- S vremenom sam shvatio da je puno brakova koje sam sretao neki kompromis, ali sam sretniji da se brak može ostvariti kao uspjeh. Svemirski gledano, kad sam sreo Ružicu, to sam i prepoznao, a i ona je, mislim da slobodno mogu u njezino ime reći, prepoznala da je ljubav i brak ostvariv kao savršenstvo - ispričao je.

Trenutke u kojima on i supruga uživaju zajedno par rado podijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Tako su se pohvalili fotografijom na kojoj je Željko supruzi masirao stopala. Zabavljati se znaju i u kadi. Romantični glazbenik tada upali svijeće pa nazdrave sa šampanjcem.

Za takva uživanja ne čekaju samo važne datume već se opuste čim uhvate priliku. Zajedno imaju sina Zvonimira koji danas korača tatinim stopama, a u 61. godini na svijet mu je došla kći Katarina. 

Najčitaniji članci