Obavijesti

Show

Komentari 1

Victoria uzvraća udarac: 'Znam se ja smijati, evo vam i dokaza'

Victoria uzvraća udarac: 'Znam se ja smijati, evo vam i dokaza'

Nakon što su ju sinovi na Instagramu izazvali da se tu i tamo i nasmije na fotografijama, Victoria Beckham im je odgovorila u story-u u kojem je složila fotografije na kojima se itekako veselo smije

Victoria Beckham (46), uvijek je na fotografijama ozbiljna. Dojadila je i vlastitoj djeci koja su ju preko društvenih mreža počeli zezati zbog njezinog vječnog 'kamenog lica'.

POGLEDAJTE VIDEO: Ljubav koja i dalje traje

Pokretanje videa ...

Sinovi Romeo (18) i Cruz (16) objavili su na društvenim mrežama fotografiju na kojoj obojica nose majicu s natpisom 'FFS! Smile!' što bi se moglo prevesti kao - "Daj je** te! Nasmij se!".

Victoria im nije ostala dužna. Na svom Instagram profilu, u subotu 20. ožujka, koji je UN 2013. godine proglasio Danom sreće, objavila je nekoliko starih i novijih fotografija na kojima se smije.

Napisala je: 'Evo dokaza da se smijem'.

Nedavno je u jednom razgovoru za novine i sama rekla da joj je najgore pitanje 'Zašto se nikad ne smiješ?'

- Ne znam, valjda se smijem u sebi. Mislim da bih izgledala jako glupo kad bi stalno hodala nasmiješena. Valjda sam ozbiljna jer imam odgovornost prema modnoj zajednici, rekla je supruga nekoć slavnog nogometaša Davida Beckhama (45). U braku su od 1999. i uz Romea i Cruza imaju još i sina Brooklyna (22) i 10-godišnju kćer Harper.