Show

Komentari 2

Beckhamove često 'posjećivali' lopovi: Gradimo podzemni tunel

Beckhamove često 'posjećivali' lopovi: Gradimo podzemni tunel

Slavna obitelj navodno je od mjesnog odbora zatražila i sigurnosnu kućicu za zaštitare jer žele da njihovo imanje, koje vrijedi osam milijuna dolara (oko 54,5 milijuna kuna), bude cijelo vrijeme pod nadzorom

Obitelj bivšeg nogometaša Davida Beckhama (45) dosjetila se kako osigurati svoju luksuznu vilu od provalnika, koji su ih 'posjetili' nekoliko puta. Svoje imanje u Cotswoldu u Engleskoj zaštitili su bodljikavom žicom, a tim potezom su itekako šokirali svoje susjede. Neki smatraju kako su narušili ugled cijelog susjedstva, a dio ih ipak razumije jer je briga za obitelj najvažnija.

Modna dizajnerica Victoria Beckham (46) i njen suprug David ovako su lopovima zeznuli plan, ali i sačuvali imovinu. Ipak, to nije jedini korak koji su poduzeli. Prema tvrdnjama britanskih portala, koje su se dokopale nacrta Beckhamova imanja, slavni par planira izgraditi i podzemni tunel.

84th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Njime će moći izlaziti iz svoje nekretnine, koja ima devet soba, direktno u garažu. Na taj način svi sigurno mogu izaći iz kuće u slučaju da budu u kakvoj opasnosti.

Navodno su od mjesnog odbora zatražili i sigurnosnu kućicu za zaštitare jer žele da njihovo imanje, koje vrijedi osam milijuna dolara (oko 54,5 milijuna kuna), bude cijelo vrijeme pod nadzorom i maksimalno zaštićeno.

Osim toga, u novom nacrtu navodno se vidi i kako će ispod postojeće garaže, do koje će voditi tunel, izgraditi i podrum, u kojem će držati vino i razne delicije. David je nedavno proslavio 45. rođendan, a dizajnerica se sredinom svibnja 'pojadala' pratiteljima kako ne može vjerovati da je već prošlo sedam godina otkako je njen suprug odigrao posljednju utakmicu.