Obavijesti

Show

Komentari 3

Begini se ne bune: Veseli nas što nas slušaju većinom žene

Begini se ne bune: Veseli nas što nas slušaju većinom žene
4

Jako nas veseli što su osamdeset posto naše publike žene jer one su najbolja publika, kaže Mario, frontman Begina, koje su na CMC festivalu u Vodicama opkolile obožavateljice

VIDEO

Tamburaški sastav iz Jastrebarskoog nastupio je s pjesmom 'Iz protesta', koju im je napisao prijatelj i mentor Ivan Zak

- Poznavajući Ivana Zaka od davnina, prošao je težak put do glazenog uspona. Od njega je jako lijepo i nije sebično što je svoje znanje prenio na nas ostale i pomaže svima u Jastrebarskom koji se bave glazbom - kaže Mario Budišćak (32). 

Ivan Zak autor je i prvog albuma Begina 'Za sve moje bivše', koji je bio najprodavaniji album, kao i drugog singla 'Kome da se žalim', s albuma koji izlazi početkom iduće godine. 

- To je rezultat koji treba opravdati. Dosta ciljeva zacrtanih smo ispunili. Od najprodavanijeg albuma do Požeškog festivala na kojem smo nastupali dvije godine zaredom. U Ljubljani smo nastupali tri puta, u Lisinkom, Domu sportova. Puno smo prošli, od Austrije, Njemačke, Švicarske... Ne znam gdje nismo svirali. Ispunili smo puno dječačkih ciljeva - kaže Mario. U bendu Begini pola ih je slobodno, a pola oženjeno, a miljenik ženske publike, Mario je solo. 

- Teško mi je reći kakva me žena može privući. Bitno mi je da kliknemo. Sad, da li je plava ili crna, uopće nije bitno - kaže Mario. 

Uz glazbu dečki iz benda imaju privatne poslove s obrtima i firmama. Mario s majkom vodi privatni biznis što je  obiteljska tradicija duga 20 godina. 

- Trsove koje imamo održava moja baka što je njoj gušt. Jednog dana ako ćemo se baviti vinogradarstvom, neće biti problem ni to - smije se Mario, koji se može pohvaliti zavidnom formom. Redovito trenira u teretani s prijateljima. 

- To me opušta i daje mi energiju - kaže Mario koji se prije glazbe bavio moto crossom i ovisnik je o adrenalinu. 

Danas motor vozi za svoj gušt, a sad ga više zanimaju auti. Ovo ljeto bit će im radno, a  drugi put u 14 godina, koliko su na sceni, dobit će dva tjedna odmora koji će iskoristiti na druženje s obitelji i prijateljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...