Obavijesti

Show

Komentari 0

Begini su iz četiri grada snimili mini koncert: 'Ostanite doma'

Begini su iz četiri grada snimili mini koncert: 'Ostanite doma'
5

Svi kod kuće imamo instrumente, mikrofone, slušalice… Pa smo odlučili mi doći fanovima, u njihove domove. Na relaciji Zagreb-Klinča Sela-Jastrebarsko-Sveta Nedelja 'kuhaju' se neki novi projekti, kaže frontmen

VIDEO

Unatoč izolaciji zbog korona virusa, ne smijemo izgubiti vedar duh - poruka je to benda Begini koji je za svoje obožavatelje iz vlastitih domova snimio mini-koncert prigodnog naziva 'Od sobe do sobe'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su dečki raštrkani u četiri različita grada, to ih nije spriječilo da se okupe online i zasviraju svoje velike hitove 'Dolazi trideseta', 'Za sve moje bivše' i za kraj klasik 'Bolje biti pijan, nego star'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Begini uživaju na pozornici, to nam je drugi dom. Danas imamo sreću što je tehnologija toliko napredovala da i u vrijeme izolacije možemo vidjet prijatelje i kolege iz benda, iako žive na većim udaljenostima, i s njima snimiti video i audio koji će, nadam se, uveseliti naše fanove i ljude diljem svijeta - kaže frontmen benda Mario Budišćak, koji je sukladno nazivu koncerta, tridesete 'dočekao' u dnevnoj sobi, bivšima zapjevao s balkona, i za kraj fanovima nazdravio u dvorištu.

Dečki, koje obožavatelji od milja zovu Beatlesima iz Jastrebarskog, na pozornici su već 18 godina, a njihov zadnji album 'Za sve moje bivše' bio je najprodavaniji album godine. Pjesmama 'Kad si birala', 'Obriši suze', 'Da si tu' i 'Moja ljube' stekli su fanove i u susjednoj Sloveniji gdje su nastupili pred više od sedam tisuća ljudi u dvorani Tivoli. Prisan odnos koji su tijekom godina stvorili s fanovima ne može narušiti ni pandemija virusa, samo se, kažu, trebalo malo prilagoditi.

- Svi kod kuće imamo instrumente, mikrofone, slušalice… Pa smo odlučili mi doći fanovima, u njihove domove. Na relaciji Zagreb-Klinča Sela-Jastrebarsko-Sveta Nedelja 'kuhaju' se neki novi projekti koji će nam svima olakšati i uljepšati vrijeme provedeno doma - kaže Budišćak. U međuvremenu dečki vrijeme provode s obitelji, paze da iz izolacije ne izađu s viškom kilograma i najavljuju totalni 'krš i lom' kad se situacija normalizira.

- Jedva čekamo da sve ovo prođe, da proslavimo s fanovima. A do tada bih poručio svima koji nas prate da ostanu kod kuće i paze na sebe i svoju obitelj. Uživajte u našem mini-koncertu 'Od sobe do sobe', a mi vam već ovog vikenda pripremamo novo iznenađenje. Vidimo se uskoro i vole vas Begini! - zaključuje Budišćak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama