Show

Komentari 8

Belan, Bešlić i Joksimović sreli se u Ljubljani pa su se družili

Belan, Bešlić i Joksimović sreli se u Ljubljani pa su se družili

Nijedan od njih nije želio otkriti koji je razlog susreta u slovenskoj metropoli. Ponavljali su kako im je lijepo i vrijeme provode u ugodnom druženju po restoranima

Bilo je to ugodno popodne u šetnji Ljubljanom. Uživali smo u šetnji glavnom slovenskim gradom kada smo odjednom začuli poznate glasove. Okrenuli smo se i ugledali u ćaskanju Halida Bešlića, Nenu Belana i Željka Joksimovića.

Ljudi su im na ulici prilazili, ljubazno su odgovarali ili se fotografirali s obožavateljima, nekima se potpisivali. Nije bilo nikakvih reklama, odnosno plakata koji bi najavljivali koncerte njih trojice, niti zajednički niti solistički. Raspitivali smo se i kod Ljubljančana znaju li oni o čemu je riječ, no nisu imali pojma što Bešlić, Belan i Joksimović zajedno rade u Ljubljani.

Bili su spremni na razgovor, no ne i na otkrivanje detalja što zaista njih trojica zajedno rade u slovenskoj metropoli, jer sumnjamo da su slučajno sreli baš tamo.

- Pa ja sam često u Ljubljani, tu mi je baš lijepo i uvijek volim doći. Sad sam tu s Belanom i Joksimovićem i lijepo se zabavljamo, baš nam je dobro - rekao je Bešlić, bez preciznog odgovora kojim je konkretnim poslom ovaj put bio tamo.

Ništa više sreće nismo imali ni s Belanom. Splitski glazbenik bio je u prepoznatljivom izdanju, osmijeh, sunčane naočale i šešir.
Malo odemo na neki ručak, na kakvo piće i pričamo o svemu. Ugodno se družimo, pa ne moramo nužno uvijek raditi – rekao je Belan. Joksimović kaže kako u Ljubljani i druženju sa starijim kolegama uživa.

- Halida sam znao otprije, a Belana slušao dok sam bio klinac, ipak je nešto stariji od mene. Drago mi je da sam ga imao prilike upoznati, a o posla ne bih sada pričao – kratak je bio Joksimović. Trojica glazbenika nasmiješeni su otišli do obližnjeg restorana i sve i dalje ostavili u neznanju...

Najčitaniji članci