Obavijesti

Show

Komentari 9

Bella Thorne obranila glumca: 'Poruke su lažne, nije kanibal'

Bella Thorne obranila glumca: 'Poruke su lažne, nije kanibal'
1

Oglasila se na društvenim mrežama kako bi glumcu pružila podršku nakon što se na društvenim mrežama pojavila hrpa neprovjerenih eksplicitnih poruka koje je Armie navodno slao žrtvama

Glumica Bella Thorne (23) obranila je glumca Armieja Hammera (34) nakon što su u javnost 'procurile' navodno njegove poruke koje graniče sa seksualnim kanibalizmom, ali i silovanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Oglasila se na društvenim mrežama kako bi glumcu pružila podršku nakon što se na društvenim mrežama pojavila hrpa neprovjerenih eksplicitnih poruka koje je Armie navodno slao žrtvama. Bella je optužbe označila kao lažne.

Objavila je snimku zaslona iz časopisa Variety te izrazila nevjericu u vezi 'lažnih' priča.

- Ne mogu vjerovati u ovo. Ljudi su ludi ako lažiraju ovog jadnog čovjeka. Ostavite njega i njegovu djecu u miru. Nema šanse da je on kanibal. Milijuni lažnih poruka kruži okolo - napisala je Thorne. 

Podsjetimo, iako ne postoji službena potvrda da je riječ o njegovim porukama, glumčeva navodna žrtva tvrdi da je to on. Poruke su slane u razdoblju od 2016. do veljače 2020. godine.

USA - Go Campaign’s 13th Annual Go Gala - Los Angeles

'Trebam popiti tvoju krv', 'Ja sam stopostotni kanibal', 'Želim te pojesti', samo su neke od poruke koje su kružile Twitterom, a one su uključivale i poruke o BDSM seksu. Nedugo nakon toga izjavio je kako je bio pijan prilikom slanja tih poruka.

'Procurile' su seksualne poruke koje je navodno slao glumac: Ja sam kanibal, želim te pojesti...
'Procurile' su seksualne poruke koje je navodno slao glumac: Ja sam kanibal, želim te pojesti...

U  vrijeme navodnih poruka glumac je još uvijek živio sa suprugom Elizabeth Chambers (38) s kojom ima dvoje djece. Na ljeto 2020. objavili su da se razvode nakon deset godina braka.