Show

Komentari 3

Bend Coldplay izbacio novu pjesmu i lansirao je u svemir

Bend Coldplay izbacio novu pjesmu i lansirao je u svemir

Britanska grupa povezala se s Međunarodnom svemirskom stanicom (ISS) kako bi u četvrtak navečer razgovarala s europskim astronautom Thomasom Pesquetom o životu u svemiru

Britanska rock grupa Coldplay odabrala je vanzemaljski način da obilježi objavljivanje najnovijeg singla "Higher Power" emitiranjem pjesme - u svemir.

Grupa poznata po pjesmama "Paradise" i "Viva la Vida" povezala se s Međunarodnom svemirskom stanicom (ISS) kako bi u četvrtak navečer razgovarala s europskim astronautom Thomasom Pesquetom o životu u svemiru.

POGLEDAJTE VIDEO

Tom su prilikom s Pesquetom podijeliti i snimljenu izvedbu nove pjesme uz pomoć šarenih vanzemaljskih holograma koji su 'plesali' u ritmu, a francuski astronaut pustio je da pjesma svira na ISS-u.

- U ovom trenutku ne možemo svirati ni za koga na Zemlji pa smo pomislili da je izvedemo za tebe - kazao je pjevač Chris Martin Pesquetu u razgovoru čija je snimka objavljena u petak.

- To je kao koncert za jednu osobu.

Coldplay će uskoro izvesti pjesmu na dodjeli nagrada za pop glazbu Brit Awards na rijeci Temzi u blizini londonske arene O2 u kojoj će se održati ceremonija.

Najčitaniji članci