Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Bepo Matešić imao je srčani udar, trpio bolove dva dana...

Liječnici su bili šokirani što je Bepo normalno hodao, ali i uspio funkcionirati dva dana jer inače zbog tako velikog ugruška, ljudi padaju s nogu od bolova

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
20 komentara

Zadarski pjevač Bepo Matešić (73) u srijedu je došao u bolnicu jer se žalio na bol u trbuhu. Liječnici su nakon pregleda ustanovili kako je pjevač imao srčani udar, i to dva dana ranije.

- U ponedjeljak ga je nešto uhvatilo. Govorio je da ga boli želudac, ali to ga nije spriječilo da u ponedjeljak popodne uzme motiku i ode kopati u polju - kaže nam njegov sin Joško Matešić i nastavlja: 

- Trpio je bolove dva dana, išao je doktoru i naravno da su mu rekli da je sa želucem sve u redu, a vadio je i krv. I ti nalazi su bili dobri. Onda smo ga u srijedu odveli na Hitnu. Izašao je iz auta i sam odšetao.

Festival morskih orgulja - Tri morska vuka - Bepo Matesic Alen V | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Liječnici su bili šokirani što je Bepo normalno hodao, ali i uspio funkcionirati dva dana jer inače zbog tako velikog ugruška, ljudi padaju s nogu od bolova. Kritičnih 24 sata je prošlo, a Bepo se u četvrtak osjećao bolje. Imao je kontrolu i mora piti lijekove koji bi mu trebali 'razbiti' ugrušak, a onda će mu ugraditi prijemosnice. 

Dino Stanin/PIXSELL | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

- Organizam mu zasad odlično reagira na lijekove, ali na srcu ima veliko oštećenje. Nekako mi je logično da je prvo pomislio na želudac jer je već imao probleme s njim kad je imao polipe... Ali evo, sad mu slijedi strogo mirovanje. Nadamo se kako će sve biti dobro - rekao nam je Joško. 

Naši partneri pišu
Message