Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Bepo Matešić imao je srčani udar, trpio bolove dva dana...

Liječnici su bili šokirani što je Bepo normalno hodao, ali i uspio funkcionirati dva dana jer inače zbog tako velikog ugruška, ljudi padaju s nogu od bolova

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
20 komentara

Zadarski pjevač Bepo Matešić (73) u srijedu je došao u bolnicu jer se žalio na bol u trbuhu. Liječnici su nakon pregleda ustanovili kako je pjevač imao srčani udar, i to dva dana ranije.

- U ponedjeljak ga je nešto uhvatilo. Govorio je da ga boli želudac, ali to ga nije spriječilo da u ponedjeljak popodne uzme motiku i ode kopati u polju - kaže nam njegov sin Joško Matešić i nastavlja: 

- Trpio je bolove dva dana, išao je doktoru i naravno da su mu rekli da je sa želucem sve u redu, a vadio je i krv. I ti nalazi su bili dobri. Onda smo ga u srijedu odveli na Hitnu. Izašao je iz auta i sam odšetao.

Festival morskih orgulja - Tri morska vuka - Bepo Matesic Alen V | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Liječnici su bili šokirani što je Bepo normalno hodao, ali i uspio funkcionirati dva dana jer inače zbog tako velikog ugruška, ljudi padaju s nogu od bolova. Kritičnih 24 sata je prošlo, a Bepo se u četvrtak osjećao bolje. Imao je kontrolu i mora piti lijekove koji bi mu trebali 'razbiti' ugrušak, a onda će mu ugraditi prijemosnice. 

Dino Stanin/PIXSELL | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

- Organizam mu zasad odlično reagira na lijekove, ali na srcu ima veliko oštećenje. Nekako mi je logično da je prvo pomislio na želudac jer je već imao probleme s njim kad je imao polipe... Ali evo, sad mu slijedi strogo mirovanje. Nadamo se kako će sve biti dobro - rekao nam je Joško. 

Naši partneri pišu
Message