Obavijesti

Show

Komentari 23

Bernarda: 'Dečaku se sve krivo spojilo, nismo u ljubavnoj vezi'

Bernarda: 'Dečaku se sve krivo spojilo, nismo u ljubavnoj vezi'
6

KRAJ 'LJUBAVI' Mentor Ivan Dečak objavio je kako su Jakob i Bernarda u ljubavnoj vezi, što je finalistica showa u razgovoru za 24sata demantirala

VIDEO

Nisam očekivala prolaz, bila sam sigurna da Jakob ide dalje s obzirom na to da je stekao puno veću pozornost od mene, priča nam to Bernarda Bobovečki (20), jedna od četiri finalista showa “Voice” .

Lijepa Brođanka je oduševila publiku i mentore showa svojom izvedbom pjesme “Jolene” legendarne Dolly Parton. Zanimalo nas je li se pobjeda proslavila, kako, kad, gdje i s kim. No mlada pjevačica okreće na pripremu za iduću emisiju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:10

- Proslavili smo nakon emisije zajedničkim druženjem. Više od toga se i ne može, jer počinju pripreme za finalnu emisiju - kaže nam skromna Bernarda koja je, za vikend, ni kriva ni dužna, “ušla u vezu” s kolegom iz showa Jakobom. To je “cijelom svijetu” objavio Ivan Dečak, njihov mentor iz showa, pjevač grupe Vatra.

- Žao mi je da će se večeras razdvojiti makar u ovom natjecateljskom, ali ne i u ljubavi - komentirao je Dečak nakon njihovih nastupa i tako objavio ljubav.

No ako pitate gospodičnu Bobovečki, Ivan i HRT su sve zapravo krivo shvatili.

- Istina je da smo se ja i Jakob zbližili, ali samo kao prijatelji. Imamo jako puno toga zajedničkog, zato se i puno družimo, ali naš odnos je od ekipe sa snimanja krivo shvaćen - rekla nam je talentirana pjevačica i dodala kako joj je najveća podrška njezin najbolji prijatelj Luka.

Zanimalo nas je i kako se osjećala kad je izbacila dobrog prijatelja Jakoba iz natjecanja. I prije nastupa znali su da oboje finale showa neće vidjeti.

- Nije mi bilo teško. I meni i njemu je bilo svejedno, zapravo win-win situacija jer nismo očekivali da ćemo dogurati do polufinala - rekla nam je Bernarda.

Zanimalo nas je i koji su joj planovi nakon završetka showa, ima li netko od zvijezda kome se divi, ima li tko koga “kopira”...

- Želim ići dalje u glazbi, raditi i iznositi svoje pjesme, ali istodobno zadržati svoj stil i ono što me čini prepoznatljivom. Nema nitko poput koga bih htjela biti, ali se jako divim Josipi Lisac - kaže Brođanka te dodaje kako joj je i ovaj plasman nadmašio očekivanja.

- Ivan mi je rekao da je jako ponosan na mene. U zadnjoj emisiji voljela bih samo što više uživati u glazbi - kaže nam za kraj Bernarda. Finalna emisija na rasporedu HRT-a je u subotu...

POGLEDAJTE 24 PITANJA S JAKOBOM: 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju