Obavijesti

Show

Komentari 4

Bernie Ecclestone tuži bivšeg zeta zbog 750 tisuća kuna

Bernie Ecclestone tuži bivšeg zeta zbog 750 tisuća kuna
10

Ecclestone se s njim odlučio 'obračunati' na sudu, a kako tvrde izvori bliski poduzetniku, on sve to radi kako bi se samo osvetio bivšem zetu jer ga je tijekom brakorazvodne parnice nazvao 'patuljkom'

VIDEO

Britanski poduzetnik i jedan od vodećih ljudi Formule 1, Bernie Ecclestone (88) tuži bivšeg zeta, Jamesa Stunta (37) zbog duga od 750 tisuća kuna.

Kako prenosi britanski Daily Mail, Bernie je tadašnjem mužu mlađe kćeri Petre (30) posudio spomenuti novac za pokretanje proizvodnje novčića suvenira koji mu Stunt, ni nakon rastave, nije vratio.

Motor Racing - Formula One World Championship - Austrian Grand Prix - Qualifying Day - Spielberg, Austria

Ecclestone se s njim zato odlučio 'obračunati' na sudu, a kako tvrde izvori bliski bogatom poduzetniku, on sve to radi kako bi se samo osvetio bivšem zetu koji ga je tijekom brakorazvodne parnice nekoliko puta u medijima nazvao 'patuljkom'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako piše Daily Mail, Ecclestone tvrdi da je Stunt želio proizvoditi zlatne novčiće s imenom kompanije Formula One World Championship Ltd, ali mu je ideja uskoro propala.

PIXSELL

- Ako se dobro sjećam, kada sam ja bio na čelu firme, a on je bio multimilijunaš, dogovorili smo de da će napraviti neke zlatne novčiće. Planirao je iskoristiti ime kompanije na njima, ali ne znam što se na kraju dogodilo s tim - rekao je Ecclestone.

Nakon razvoda od njegove kćeri, Stuntova tvrtka morala je proglasiti bankrot jer uprava nije uspjela pokriti neplaćenu najamninu od 165 tisuća kuna.

EXCLUSIVE Its A Girl, Tamara Ecclestone gives birth at the portland hospital in london today, her family was seen visiting the hospital, father bernie ecclestone and wife fabiana flosi, James Stunt And Tamara

Petra i Stunt bili su u braku od 2011., a rastali su se šest godina kasnije kada je sud posebno naložio Stuntu da što prije iseli iz 800 milijuna vrijedne luksuzne vile u Londonu gdje je par zajedno živio.

NEMOGUĆE VEZE: Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli biti zajedno

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana