Obavijesti

Show

Komentari 11

Bernie i bivša spajsica šetali su Dubrovnikom sa supružnicima

Bernie i bivša spajsica šetali su Dubrovnikom sa supružnicima
8

Osim što su šetali Stradunom, 'počastili' su se u restoranu, ali i fotkali s fanovima te vozili gliserom. Zauzeti Bernie nije ispuštao mobitel iz ruku

VIDEO

Nije nepoznanica da strani celebrityji dolaze na odmor u Lijepu Našu, a trenutačno u Hrvatskoj uživa britanski poduzetnik i jedan od vodećih ljudi Formule 1, Bernie Ecclestone (88).

Kamere su ga 'uhvatile' kako šeta Dubrovnikom u pratnji supruge Fabiane Flosi (39). Društvo im je pravio prijatelj Christian Horner (45) sa suprugom Geri Halliwell (47), inače bivšom spajsicom.

Osim što su šetali Stradunom, 'počastili' su se u restoranu, ali i fotkali s fanovima te vozili gliserom. Bernie je bio poprilično zauzet pa nije ispuštao mobitel iz ruku, a cijelo vrijeme nosio je sunčane naočale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:30

Da je poduzetnik obožavatelj Hrvatske, a posebno Dubrovnika, poznato je odavno. To nimalo ne čudi s obzirom na to da mu je bivša supruga, Slavica Ecclestone (61), podrijetlom Hrvatica, a ljubav prema našoj zemlji usadili su i kćerima Petri (30) i Tamari (35).

Prije Dubrovnika, Bernie je boravio na Korčuli te u Trogiru. Tamo se vezala njegova jahta 'Petra', inače duga 54 metara i vrijedna nekoliko desetaka milijuna dolara.

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin