Obavijesti

Show

Komentari 109

Bernie 'poludio' na rastrošnog zeta: Bezopasan je, ali je idiot!

Bernie 'poludio' na rastrošnog zeta: Bezopasan je, ali je idiot!
3

Prvi čovjek Formule 1 nikako ne odobrava rastrošni stil života Jamesa Stunta, koji je u braku s njegovom kćerkom Petrom. Rekao mu je da počne živjeti malo skromnije

VIDEO

Petra (25) i James Stunt (32) u kupnju idu sa čak četiri automobila. Svaki od njih je u svom Rolls Royceu, a s još dva Range Rovera prate ih njihovi tjelohranitelji. Najskuplji auto u koloni je, naravno, Jamesov Rolls Royce Mansory Conquistador, koji stoji 5,5 milijuna kuna i jedini je takav u svijetu. Svi automobili imaju i personalizirane tablice.

Da to nije slučaj samo kada ide sa suprugom u šoping pokazuje i njegov nedavni posjet umjetničkoj galeriji, gdje je također stigao s kolonom od četiri automobila, koji su sveukupno vrijedili 9,2 milijuna kuna.

- Kada sam vidio Jamesa prije nekoliko tjedana rekao sam mu da je rastrošni gad. Pitao sam ga zašto se vozi uokolo u tom prokletom automobilu, a on mi je ponosno odgovorio da je to jedini takav u svijetu - rekao je ljutiti Bernie Ecclestone (83) za britanski Daily Mail.

Multimilijarderu nije bilo jasno što će Jamesu takav auto u Londonu, a zet mu je odgovorio da je jako udoban.

- Za Boga miloga! A gdje uopće ideš s njim - upitao ga je bijesni prvi čovjek Formule 1, koji vozi Range Rover Evoque, auto koji je moguće nabaviti za 266 tisuća kuna. 

Bernieju su posebno bolna točka i privatizirane tablice koje imaju James, Petra i njihovi tjelohranitelji na svojim automobilima.

- Uopće ne razumijem te proklete tablice. Zašto to ikome treba - komentirao je u nevjerici, a onda se osvrnuo i na tjelohranitelje koji posvuda prate Stunta:

- To su sve navike koje je pokupio u Americi. Tamo si netko i nešto tek ako imaš grdosije koje te posvuda prate. Pa tko će njega ubiti? Uostalom, ja sam mu sam rekao da mu ti tjelohranitelji u automobilu iza njega neće ništa moći pomoći ako ga netko i poželi ubiti.

Bernie je Jamesa temeljito provjerio prije njegovog vjenčanja za Petru te kaže da se James kao dječak navikao na luksuz te da je zato toliko rastrošan. Dodao je i da ga jako ljuti što trgovac umjetninama često u klubovima sve časti skupim šampanjcem, a on sam uopće ne pije.

- James je simpatičan dečko kojem se sviđa biti milijarder. Bezopasan je, ali je idiot - zaključio je Bernie.

Ekstravagancija je počela već na vjenčanju

Petra i James vjenčali su se u Italiji 2011. godine u istom dvorcu u kojem su se vjenčali Tom Cruise i Katie Holmes. Svadba ih je navodno stajala 110,4 milijuna kuna. Njihovih 250 gostiju zabavljali su Eric Clapton i grupa Black Eyed Peas. 

Trenutačno žive u viletini sa 123 sobe u Los Angelesu koja vrijedi 478 milijuna kuna, a imaju i 294 milijuna kuna vrijednu vilu u Londonu. Obje nekretnine glase na Petrino ime. Par ima 14-mjesečnu kći Laviniju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin