Obavijesti

Show

Komentari 21

Bernie: Za Novu godinu bio sam sa Slavicom u krevetu

Bernie: Za Novu godinu bio sam sa Slavicom u krevetu
4

Prvi čovjek Formule 1 ne odbacuje mogućnost da se jednog dana opet oženi Slavicom. Za nju kaže da je luckasta i kako je baš zbog toga voli

VIDEO

Bernie Ecclestone (78), šef Formule 1, ostao je sam u obiteljskom domu u Chelseaju vrijednom 80 milijuna kuna. Kći Petra (19) živi sa svoja tri psa, druga kći Tamara (24) živi s dečkom, a Slavica (50) je spakirala kovčege još sredinom studenog. Otišla je dok je Bernie bio izvan zemlje, točnije u Brazilu na utrkama. Otišla je starijoj kćeri. Bernie je očajnički htio spasiti njihov 24-godišnji brak. Prvo je ignorirao Slavicu, koja je tražila od njega da potpiše brakorazvodne dokumente, a onda je, nakon što su ipak završili na sudu, naredio svojim skupim odvjetnicima, koji su zastupali Guya Ritchieja dok se razvodio od Madonne, da joj ugađaju, sve kako bi se ona predomislila i vratila mu se.
- Vjerovali ili ne, za Novu godinu bio sam s njom u krevetu. Mislio sam da će sve opet biti divno, kao nekad, ali naposljetku, ništa se nije promijenilo - tužan je Bernie.
Ecclestoneovi su za Božić spavali odvojeno. Bili su u Beogradu. Svatko je bio u svojoj sobi. Spojili su im nekoliko hotelskih soba kako bi im bilo udobnije. Doručkovali su bureke, za kojima su oboje ludi, i tulumarili. Činilo se, pomirit će se. Sud u Londonu u srijedu je prihvatio Slavičin zahtjev za rastavu braka. Za poništenje njihova braka trebalo im je 58 sekundi. Slavica je navela da je zbog nerazumnog Bernieja bila pod stresom. Bernie nije ni znao da će biti ikakvo ročište. O razvodu su ga obavijestili odvjetnici. Isprva je bio zbunjen i povrijeđen, a onda se ipak čuo sa Slavicom, s kojom nije pričao danima.
- I drugi parovi koji su se razveli ponovno su se vjenčavali. Zašto ne bismo i mi? - kaže Bernie, koji se još nada pomirenju sa 25 centimetara višom Slavicom.
- Svi koji znaju Slavicu, znaju da ona ima svoju luckastu stranu i to je ono što kod nje volim. Mislio sam da ću s njom biti do 90. godine. Tako je i moj otac poživio s mojom mamom - kaže Bernie. Ročište o raspodjeli imovine tek slijedi. Berniejevo bogatstvo procijenjeno je na 20 milijardi kuna, a nagađa se da će Slavici pripasti polovica. Većina toga glasi na nju, zbog poreza. Bernie ne strahuje da će ga Slavica “opelješiti”.
- Pretpostavljam da ćemo se oko svega dogovoriti - zaključio je.

KĆI TAMARA RASPLAKALA SE NA PARTYJU
Nekoliko sati nakon što se proširila vijest o razvodu Ecclestoneovih, kći Tamara (24) briznula je u plač pred stotinama ljudi na partyju u Londonu. Isprva je govorila da je u redu i da je razvod danas sasvim normalna stvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni