Obavijesti

Show

Komentari 4

Bešlić se vidio u ogledalu: Relativno sam zadovoljan

Bešlić se vidio u ogledalu: Relativno sam zadovoljan
4

Generalni direktor Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo otkriva da Halid napreduje iz dana u dan te bi ga uskoro mogli pustiti na kućnu njegu

VIDEO

Situaciju držimo pod kontrolom. Zahvaljujemo na svakoj podršci. To nam je drago. U nastavku liječenja, ako Bog da, mislim da ćemo Halida Bešlića uskoro moći na nekoliko dana pustiti kući. On stalno spominje svoje Ciglane, sarajevsko naselje gdje živi s obitelji, rekao je generalni direktor Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo Faris Gavrankapetanović. Dodao je da Halid (55) napreduje iz sata u sat. Više nema temperaturu te je i jučer uz pomoć fizioterapeuta hodao. Tri puta rekli su mu da se mora dići iz kreveta i hodati, a pjevač im je uzvratio: “Dobro, sada ću se samo na to koncentrirati”. Zavoje na licu Halid više nema, ostao mu je samo onaj na ozlijeđenome desnom oku.
- Relativno sam zadovoljan izgledom - rekao je Halid Farisu vidjevši se po prvi put u ogledalu. Liječnici još ne mogu sa sigurnošću prognozirati hoće li opet vidjeti na desno oko. Potrebno je još najmanje tjedan dana da mu se oko očisti od podljeva krvi. Halid se u bolničkom krevetu poželio sevdalinke. Ne samo da je i sam zapjevao dežurnoj liječnici već i od medicinskih sestara traži da mu pjevaju. Jedna od sestara zapjevala mu je “Crne kose”, najveći hit s prvog albuma Halidove velike prijateljice Hanke Paldum “Čežnja”. Čuvši kako sestra lijepo pjeva, Halid ju je poticao da nastavi govoreći joj “Bravo, jače, jače! Uz obitelj, kraj Halida je gotovo svakodnevno i njegov prijatelj Emir Hadžihafizbegović.

DA BI POMOGLA, HANKA ĆE PJEVATI HALIDOVE PJESME
Halid Bešlić lani je pjevao za pomoć Udruzi za promicanje inkluzije kako bi pomogao urediti kuću štićenicima iz Ivanja Reke. U kleti obitelji Bunčić 1. travnja za tu će udrugu zapjevati Hanka Paldum i Nedžad Salković. Karte se za 200 kuna mogu kupiti na Radio Martinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio