Obavijesti

Show

Komentari 13

Beyonce je podržala Meghan: 'Hvala ti na hrabrosti i vodstvu'

Beyonce je podržala Meghan: 'Hvala ti na hrabrosti i vodstvu'
6

Svi smo ojačani i inspirirani zbog tebe, napisala je pjevačica na svojoj web stranici uz fotografiju s Markle. Njihove zajedničke fotografije nastale su 2019. na premijeri filma 'Kralj lavova' u Londonu

Nakon što je objavljen šokantni intervju Oprah Winfrey (67) s princom Harryjem (36) i njegovom suprugom Meghan Markle (39), oglasila se Beyoncé (39) koja je pružila podršku vojvotkinji od Sussexa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Hvala ti Meghan na tvojoj hrabrosti i vodstvu. Svi smo ojačani i inspirirani zbog tebe - napisala je pjevačica na svojoj web stranici uz fotografiju s Markle.

Njihove zajedničke fotografije nastale su 2019. na premijeri filma 'Kralj lavova' u Londonu. Harry i Meghan tada su stigli nasmijani u londonski Leicester Square gdje je bila premijera.

Harry and Meghan meet Beyonce and Jay Z at The Lion King Premiere

Prije same premijere filma, vojvode su upoznale brojne glumačke zvijezde koje su glavnim likovima u filmu posudili svoje glasove.

Kraljica bijesna zbog optužbi za rasizam: Svi članovi šire obitelji morat će na detaljno ispitivanje
Kraljica bijesna zbog optužbi za rasizam: Svi članovi šire obitelji morat će na detaljno ispitivanje

Među ostalim, Meghan je upoznala glazbenu divu Beyoncé koja u filmu posuđuje glas lavici Nali te Beyoncéinog supruga, repera Jay Z-a (51). Njih dvije srdačno su se zagrlile i kratko popričale, a princ Harry također je upoznao pjevačicu i repera. 

Members Of The Royal Family Attend The Commonwealth Service At Westminster Abbey

Meghan je za tu prigodu odjenula crnu haljinu dugih, prozirnih rukava koju potpisuje dizajner Jason Wu. Odjevnu kombinaciju upotpunila je crnim cipelama na petu i ručnom torbicom marke Gucci u istoj boji, dok je princ Harry na premijeru stigao u klasičnom crnom odijelu i bijeloj košulji, a nosio je i crnu leptir mašnu.