Show

Komentari 13

Beyonce je podržala Meghan: 'Hvala ti na hrabrosti i vodstvu'

Beyonce je podržala Meghan: 'Hvala ti na hrabrosti i vodstvu'

Svi smo ojačani i inspirirani zbog tebe, napisala je pjevačica na svojoj web stranici uz fotografiju s Markle. Njihove zajedničke fotografije nastale su 2019. na premijeri filma 'Kralj lavova' u Londonu

Nakon što je objavljen šokantni intervju Oprah Winfrey (67) s princom Harryjem (36) i njegovom suprugom Meghan Markle (39), oglasila se Beyoncé (39) koja je pružila podršku vojvotkinji od Sussexa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hvala ti Meghan na tvojoj hrabrosti i vodstvu. Svi smo ojačani i inspirirani zbog tebe - napisala je pjevačica na svojoj web stranici uz fotografiju s Markle.

Njihove zajedničke fotografije nastale su 2019. na premijeri filma 'Kralj lavova' u Londonu. Harry i Meghan tada su stigli nasmijani u londonski Leicester Square gdje je bila premijera.

Prije same premijere filma, vojvode su upoznale brojne glumačke zvijezde koje su glavnim likovima u filmu posudili svoje glasove.

Među ostalim, Meghan je upoznala glazbenu divu Beyoncé koja u filmu posuđuje glas lavici Nali te Beyoncéinog supruga, repera Jay Z-a (51). Njih dvije srdačno su se zagrlile i kratko popričale, a princ Harry također je upoznao pjevačicu i repera. 

Meghan je za tu prigodu odjenula crnu haljinu dugih, prozirnih rukava koju potpisuje dizajner Jason Wu. Odjevnu kombinaciju upotpunila je crnim cipelama na petu i ručnom torbicom marke Gucci u istoj boji, dok je princ Harry na premijeru stigao u klasičnom crnom odijelu i bijeloj košulji, a nosio je i crnu leptir mašnu.  

Najčitaniji članci