Obavijesti

Show

Komentari 17

Beyonce nagovara supruga da se pomiri s bolesnim Kanyeom

Beyonce nagovara supruga da se pomiri s bolesnim Kanyeom
1

Nakon pljačke njegova supruga Kim povukla se iz javnosti, a on je nastavio s nastupima. Ipak, čini se da je spomenuta situacija ipak utjecala na repera

VIDEO

Kanye West (39) prije nekoliko dana završio je u bolnici u Los Angelesu. Reper je navodno bio u toliko lošem stanju da ga policija u lisicama odvela na liječenje. Uz reperov bolnički krevet bdije njegova supruga Kim Kardashian (35), fanovi mu pružaju podršku na društvenim mrežama, a sada su se u cijelu priču uključili njegovi nekadašnji prijatelji Beyonce (35) i Jay Z (46).

Naime, pjevačica je navodno suprugu predložila da Westu pruži ruku pomirenja te mu tako olakša put prema ozdravljenju. Ovo ne bi bio prvi put da je slavni par uz Westa kada mu je najteže. Beyonce i Jay pružili su mu podršku i kada je umrla njegova majka Donda.

MTV Video Music Awards 2016 - Arrivals

Podsjetimo, publika je poludjela na repera jer je nedavno u Sacramentu nastupao samo trideset minuta. Nakon toga održao je dugački govor u kojem je podržao Donalda Trumpa (70) te oštro iskritizirao Hillary Clinton (70) te nekadašnje najbolje prijatelje i kolege Jay Z-ja i Beyonce .

- Jay znam da imaš ubojice, ali nemoj ih poslati na mene. Beyonce, bila si mi sve, žrtvovao sam sedam godina zbog tebe - rekao je nesuvisli reper.

Reuters/Pixsell

Inače,reper je nedavno otkrio da on i kolega Jay Z više nisu u dobrim odnosima.

- Kakav je to prijatelj koji nikad ne dolazi kod mene? Djeca nam se nikad ne igraju skupa. Nije došao ni vidjeti moju ženu i mene nakon one pljačke - rekao je Kanye. On i Jay Z bili su najbolji prijatelji, a 2011. godine izdali su i zajednički album 'Watch The Throne'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci