Show

Komentari 32

'Bez problema idem na metak, ali ovog se bojim. Cijepila sam se jer mi se ne umire u gušenju'

'Bez problema idem na metak, ali ovog se bojim. Cijepila sam se jer mi se ne umire u gušenju'

Da nisam dva puta cijepljena i da nisam u prilici uskoro dobiti treću dozu, vjerujte mi, zagrebačke ulice ne bi me vidjele, kamoli šoping centar, napisala je u objavi na Facebooku Hrga

Mirjana Hrga (50), bivša novinarka, urednica i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na službenom Facebook profilu prokomentirala je najaktualniju temu u medijima, a to je cijepljenje protiv korona virusa u Hrvatskoj i svijetu. 

Zagreb: Predsjednica Grabar-Kitarović sastala se s grčkim predsjednikom Pavlopoulosom

- Fakat nemam problema sa strahom. Oni koji me znaju znaju da bez problema idem na metak. Doslovno. Ali da nisam dva puta cijepljena i da nisam u prilici uskoro dobiti treću dozu, vjerujte mi, zagrebačke ulice ne bi me vidjele, kamoli šoping centar - započela je Mirjana. 

- Bez uvrede, od većine ovih što ne dijele moje mišljenje, vidjela sam puno više sr..., ali ovoga se bojim. Ili sam pokleknula kao sve 'budale', ili sam samo potrebno oprezna - napisala je. 

 

- Ne da mi se umirati u gušenju. Ako mora, neka bude nešto lakše i sudbonosnije - zaključila je Mirjana.

Ispod objave u komentarima su joj se javili brojni pratitelji i napisali poruke podrške te joj čestitali na tako odgovornom ponašanju.

Najčitaniji članci