Obavijesti

Show

Komentari 85

Bieber obožavateljma dao krivi broj i izazvao kaos u Teksasu

Bieber obožavateljma dao krivi broj i izazvao  kaos u Teksasu
4

HALO, JUSTINE? Zvijezda je ostavila lažni broj telefona na Twitteru, zbog čega su cure koje su lude za njim maltretirale nedužne ljude. Neki su čak otkazali broj

VIDEO

Milijuni obožavateljica mislili su da zovu Justina Biebera (18). No pjevač je ostavio lažni broj telefona na Twitteru, zbog čega su maltretirale nedužne ljude.

- Dobila sam tisuću poziva na dan djece koja su mislila da će napokon pričati s omiljenim pjevačem - kaže umirovljenica iz Teksasa koja će tužiti Biebera zbog uznemiravanja.

Tinejdžerska zvijezda zavarala je obožavatelje lažnim brojem na društvenoj mreži. Stavio je pozivni broj Teksasa, izbrisao posljednje dvije znamenke i napisao: 'Odmah mi se javite'. Iako je brzo izbrisao poruku, tinejdžeri su iskušavali kombinacije nadajući se da će dobiti Biebera.

- Čim bih spustio slušalicu, nazvao bi drugi i tako cijeli dan. Radim kod kuće i zbog Justina nisam završio posao - žalila se još jedna žrtva njegove šale. 

Bieber je prije dvije godine ostavio na Twitteru broj telefona hakera koji mu je pokušao provaliti u računalo. 'Nesretnik' je otkazao broj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija