Obavijesti

Show

Komentari 1

'Bijele udovice': A vidjet ćemo tko ima veće grudi!

'Bijele udovice': A vidjet ćemo tko ima veće grudi!
6

'Bijele udovice’ ne prestaju provocirati. Našalile su se i na račun Nives, s kojom će 'odmjeriti’ prsa. Neda Ukraden pokazala da još ima dobre noge

VIDEO

Najveselija je bila Maja Šuput i njen bend Maredo. Dok su kraj bazena hotela Milenij Nives Drpić, Vanja Rupena i dugonoge hostese bujnih grudi, sve redom manekenke iz Srbije, zabavljale novinare na konferenciji za novinare, Maja i dečki u kafiću su svirali i pjevali tamburaške i romske hitove.
- Evo mi dečka! Ne znam što mu je danas, inače je viši - šalila se Maja, koja je u vezi s vlasnikom dućana cipela Andrijanom Plenčom. Styling s kratkim plavim kombinezonom i crvenim vrtoglavim štiklama osmislila je sama, dok će je za nastup odjenuti Marko Grubnić. Raspjevanom društvu šmrcajući se pridružio Davor Jurkotić iz “Bijelih udovica”.
- Nos mi ne prestaje curiti. Ne znam je l’ kriva prehlada, alergija ili loše 'bijelo’ - smijao se Davor, koji će s kolegom Mariom Battifiacom u subotu zamijeniti Nives i javljati se iz backstagea: “Vidjet ćemo tko ima veće sise!“, rekao je Davor. Menadžerica Ljiljana Petrović primila je nagradu za engleski album pokojnog Toše Proeskog, po kojem se od ove godine naziva nagrada za najboljeg pjevača. Ana Rucner promovirala je kampanju “Ti si ti si ti” za liječenje poremećaja u prehrani.
 - Te poremećaje poput bulimije i anoreksije kod mladih djevojaka mogu potaknuti vrlo male stvari - kazala je violončelistica i supruga Vlade Kalembera.

NEDA U OPATIJI POKAZALA DOBRE NOGE
Neda Ukraden (58) kaže da ne ide u salone za uljepšavanje. Pazi što jede i vježba u teretani: “Imam dobre gene. Majka mi ima 84 godine i još je prekrasna”, kaže Neda. Obožava Opatiju i u zagrebačkoj Areni rado bi zapjevala s Mišom Kovačem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...