Obavijesti

Show

Komentari 24

Bijeli tim pravi su pobjednici, a Crveni tim su ispali moralni

Bijeli tim pravi su pobjednici, a Crveni tim su ispali moralni
4

Dvoboj restorana u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj'  u utorak navečer dobio je dva tima pobjednika – Bijeli tim je zahvaljujući ocjenama gostiju svojeg restorana 'La Valiža' postao pobjednik večeri

VIDEO

Crveni tim i njihov restoran 'Lijepa naša klopa' zbog pozitivnih komentara žirija postao je 'moralni pobjednik'. Kako god bilo, sutra netko iz Crvenog tima odlazi u dvoboj.

Restoran 'La Valiža' pod vodstvom Doris pripremio je svojim gostima salatu od hobotnice i artičoke, špagete s plodovima mora, oradu u soli i kolačiće s orasima. Svojom su zanimljivom izradom jelovnika oduševili goste, koji su ih nagradili s ukupno 109 bodova. Međutim, žiri je imao nekoliko zamjerki njihovim jelima: u salati je smetao debelo narezan ljubičasti luk, riba u soli je bila suha jer je predugo stajala u pećnici na visokoj temperaturi, a činilo se da su je i naknadno solili.

Iako su od svojih gostiju skupili svega 95 bodova, kuhare restorana 'Lijepa naša klopa', koje je vodila Honorata, pohvalili su Željka, Ivan i Tomislav. Unatoč činjenici da im rižoto s plodovima mora nije bio skuhan, a školjke neočišćene, Crveni je tim ipak napravio 'fenomenalnu' i lijepo isfiletiranu ribu, koju je pohvalio i Ivan. - Oduševljen sam. Probao sam puno riba u životu, ali moram priznati da nisam dosad jeo bolju od vaše. Toliko moćnog, eksplozivnog okusa - poručio im je.

S obzirom da je žiri pohvalio špagete s plodovima mora pobjedničkog Bijelog tima, šefica Doris je odlučila da se Drago i Vlado nagrade za trud, pa oni sljedećih nekoliko epizoda neće kuhati.

Cijelu epizodu mogla je pokvariti nesuglasica između Doris i Ine. Naime, Doris je odbila pomoći Ini i reći joj koje školjke imaju u svojem rižotu dodajući da si restorani rivali i u stvarnom životu ne pomažu u otkrivanju kulinarskih tajni. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...