Obavijesti

Show

Komentari 54

Bijesna Vlatka Radeljaku s gađenjem: 'Smeće jedno!'

Bijesna Vlatka Radeljaku s gađenjem: 'Smeće jedno!'
6

Na Dikanovu tvrdnju da mu je u krevet dovodila ljude koji mu nisu obitelj i da je zlostavljala Lanu, Vlatka je planula: “Žalim što sam ti dala ruku...!”

VIDEO

Kao i svaki put dosad, Josip Radeljak (64) na sudu se pojavio s aktovkom Louisa Vouittona u ruci. Ovog puta došao je preplanuo:
- Boju sam uhvatio u Brazilu - pohvalio se Dikan. Njegov odvjetnik Goran Mikuličić nije došao s njim jer je u Haagu. Kako kaže Dikan, tamo ima pametnijeg posla od cirkusa s Vlatkom Pokos (37). Ona je na zagrebački Općinski kazneni sud došla u dugačkoj bundi.
- Pitajte je gdje je kupila bundu. Kod šanera! - obrecnuo se Dikan. Šutke je neprestano pogledavao bivšu suprugu. Pred sudnicom su čekali dvadesetak minuta, a da nisu progovorili ni riječi. Vlatka je tužila bivšu prijateljicu Niku Kalogjeru. Ona je Dikanu proslijedila Vlatkine SMS poruke u kojima joj se hvalila da je supruga varala s Talijanom Fabrizijom. S njim je, napisala je Vlatka Niki, spavala dvadeset puta u jednom danu. Voditeljica je Radeljaka tužila jer je na televiziji pročitao te poruke. Tada je izjavio i da mu se žena u Rimu prepustila slatkorječivim prodavačima magle i upala u društvo koje se bavi najstarijim zanatom na svijetu. Time su, tvrde Vlatkini odvjetnici, naštetili njenoj časti i ugledu. Dikan je s čitanjem poruka na televiziji čekao pet mjeseci jer je, kako kaže, fin gospodin. A da ih je prije pročitao, smatra, cirkus bi davno bio gotov. Vlatka je u sudnici skinula bundu. Otkrila je da ispod Pradinih traperica nosi čipkaste smeđe gaćice. Dikan joj je pružio ruku i pitao je: “Kako si?”. Vlatka mu je uzvratila pozdrav i pristojno mu odgovorila: “Dobro sam”. Stala je pred suca dok ju je Dikan s podsmjehom mjerkao. Sudac Zorislav Kaleb rekao je da Vlatka odustaje od kaznenog progona Nike Kalogjere (30) zbog slanja poruka Radeljaku. Tim potezom, doznajemo, Vlatkini odvjetnici na sljedećem ročištu Niku mogu pozvati kao svjedokinju pa se ona ne može braniti šutnjom, što bi mogla da je optužena. Vlatka Dikana i dalje tuži zbog čitanja tih poruka na televiziji jer to omalovažava i vrijeđa njeno ljudsko dostojanstvo. Sudac im je predložio mirenje. Radeljak je ustao i rekao da će se pomiriti ako se ona ispriča za zlostavljanje Lane. Vlatka je na to uzdahnula: “Isuse!”. Dikan je nastavio:
- Imam dokumente za sve što sam rekao. Neka se ona ispriča jer je moj krevet samo moj, a ona je u njega dovodila ljude koji mi nisu obitelj. Vlatka se ustala i povikala: “Žao mi je što sam ti uopće dala ruku. Smeće jedno!” Uzrujana, obratila se sucu:
- On me želi uništiti, a ja šutim i trpim. Izbacio me iz kuće bez stvari. Ovim lažima naštetio je meni i mom poslu. Tražim javnu ispriku. Željela bih da se sve riješi mirno. Potom su bivši supružnici s odvjetnicima izašli iz sudnice da se pomire. Vratili su se za nekoliko minuta. Nisu se pomirili pa je sudac zakazao novo ročište.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu