Obavijesti

Show

Komentari 105

Bijesni Ice-T: Coco se ljubila s drugim, osjećam se kao gov..

Bijesni Ice-T: Coco se ljubila s drugim, osjećam se kao gov..
4

Na fotkama koje je objavila stranica MediaTakeOut.com Coco i reper poznat kao AP.9 ljube se i maze i izgledaju veoma prisno. Coco-T je molila supruga za oprost

VIDEO

Javnost ih percipira kao sretno oženjeni par koji svoju ljubav svakodnevno pokazuje u vlastitom reality showu 'Ice Loves Coco' koji prikazuje njihov bračni život. No naizgled blaženo jedinstvo repera Ice-T-ja (54) i bujne starlete Coco -T (33) potresle su fotografije na kojima se plavuša mazi i ljubi s reperom poznatim kao AP.9. Na fotografijama koje je objavila internetska stranica MediaTakeOut.com Coco i reper ljube jedno drugo u obraz, maze se i izgledaju veoma prisno.

Fotografije su snimljene u Las Vegasu u kojem Coco trenutačno nastupa u topless showu 'Peepshow' u kojem je zamijenila trudnu Holly Madison. U gradu kocke i neprestane zabave boravi bez supruga Ice-T-ja koji je ogorčen fotografijama koje je snimila s drugim.

- Većina fotografija je uvredljiva i neukusna. Natjerala me da ih gledam i osjećam se kao govno - napisao je Ice -T  na Twitteru.

Fanovima je poručio da na društvenoj mreži iskaljuje bijes jer mu se žena nedolično ponaša unatoč tome što je udana. Komentirao je kako nije imao pojma tko je AP.9 koji je snimljen u zagrljaju njegove voljene supruge.

Coco se potom oglasila na Twitteru i ispričala zbog neukusnih fotografija na kojima pozira s drugim.

- Ice ima pravo, fotografije koje sam snimila s drugim su neukusne i vrijeđaju mog supruga, no one su jedina stvar koja se dogodila - pravdala se Coco i poručila fanovima da se opuste jer su fotografije bezopasne.

- Ljudi su u panici zbog mojih fotografija, molim vas dečki sretno sam oženjena, ponekad fanovi i prijatelji imaju neke glupe slike. To je bezopasno - napisala je.

No nakon što je osjetila suprugov bijes na svojoj koži, morala ga je moliti za oprost.

- Osjećam se tako tužno, volim Ice -T -ja i mogu razumjeti zašto je uzrujan, nema opravdanja za moj postupak. Žao mi je - napisala je prsata starleta koja je 11 godina u braku s reperom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti