Show

Komentari 48

Bila je folk pjevačica: Dečki su se zbog mene bacali na koljena

Bila je folk pjevačica: Dečki su se zbog mene bacali na koljena

Nataša Sladić (36)   ostvarila je svoj san – od djevojke sa sela postala je zvijezda. Krajem devedesetih bila je poznatija kao dance-folk pjevačica Vanessa.

''U to vrijeme žarila sam i palila svojim seksepilom, glasom i stasom, dečki su se bacali na koljena, skidali košulje'', priča zgodna Nataša prisjećajući se vremena kad je s brojnim, tada poznatim, licima estrade nastupala u inozemstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nataša se s 14 godina počela baviti manekenstvom, s 18 pjevanjem, a s 20 je bila prava pjevačka zvijezda. Ono što su njene vršnjakinje sanjale, ona je živjela kroz lik Vanesse, seksi pjevačice. Dok su njezini prijatelji sjedili u školskim klupama, ona je gradila karijeru. Njezine fotografije isticale su se na naslovnicama i reklamama, a snimila je i album.

Putovala je po svijetu sa zvijezdama poput Jasne Zlokić i Mate Bulića, a s jedne se turneje nije vratila kući. Zaljubila se i ostala u Australiji. Udala se, naučila engleski jezik, pokrenula vlastiti posao i dobila sina. Tvrdi da joj slava nije ''udarila u glavu'' pa joj je obitelj uvijek bila na prvom mjestu.

Nostalgija ju je, ipak, nakon nekoliko godina vratila u Hrvatsku, u njen rodni grad Križevce. Vratila se sa sinom i otvorila kozmetički salon. Svojih slavnih dana sjeća se u pričama, a danas živi miran život. Bitno joj je, kaže, osigurati sinu sretno djetinjstvo. Ona je svoj san živjela, a sada bi isto htjela za svog sina.

Uspoređujući današnju scenu sa scenom devedesetih, Nataša vidi velike promjene. Onda se, kaže, nisu tolerirale kratke suknjice i dekoltei, ali njoj se to oduvijek sviđalo pa je ponosno pokazivala svoje atribute. ''Danas je malo koja pjevačica pokrivena'' ističe Nataša i dodaje kako nekad novac nije bio presudan, uspješni su bili oni talentirani. ''Danas je konkurencija velika.'', zaključuje Nataša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Natašu i danas prepoznaju kao Vanessu, a za kolege s estrade uvijek će to i ostati - seksi Vanessa. Iako su joj se brojni bacali pod noge, Nataša voli visoke i crne dečke koji djeluju zaštitnički. Pjevanje joj je još uvijek velika ljubav, ali danas zabavlja samo svoje prijatelje. U mladost se vraća noseći haljine na revijama na poziv prijateljica, no o novoj pjevačkoj karijeri ne razmišlja, na prvom mjestu joj je sin. Ipak, s osmjehom na licu, seksi Nataša kaže: ''Nikad ne reci nikad!''

Najčitaniji članci