Obavijesti

Show

Komentari 66

Glumi Kampusch: Od slatkice ostala je samo kost i koža...

Glumi Kampusch: Od slatkice ostala je samo kost i koža...
7

Antonia Campbell-Hughes šokirala je kolege glumce na premijeri u Londonu. U filmu '3096' glumi Nataschu Kampusch. Zbog uloge je jako smršavjela, izgleda bolesno

VIDEO

U filmu '3096' Antonia Campbell-Hughes (30) glumi Nataschu Kampusch (24), Austrijanku koja je dulje od osam godina provela zatočena u podrumu. Glumica je ulogu shvatila pretjerano ozbiljno pa sad i kad se dotjera najbolje što zna izgleda kao mučenica. 

Antonia je oduvijek bila vitka, no svojom pojavom na premijeri Burtonova filma 'Frankenweenie' u Londonu šokirala je sve prisutne. Toliko je smršavjela da joj se vidi svaka koščica na tijelu. Plavokosoj ljepotici nema više ni traga, ostala je, nažalost, samo hrpa kostiju. Antonia izgleda neuhranjeno i anoreksično, a prozirna plava haljina na njoj je izgledala strašno. 

- Smršavjela sam jer jednostavno nisam jela. Živjela sam kao Natascha u zatočeništvu - izgladnjivala sam se. Zbog uloge su mi izbrijali i dio kose s glave, bila sam puna masnica i posjekotina... sve sam to očekivala jer je uloga to zahtijevala - kaže Antonia koja je ponosna jer smatra da je Nataschu dobro odglumila. 

Liječnik Julian Spinks jedan je od zabrinutih zbog glumičina izgleda. Kaže da joj zbog izgladnjivanja prijeti krah imunološkog sustava, oštećenje mišića, najviše srčanog, zbog čega bi mogla dobiti infarkt.  

Zbog stanja u koji je dovela svoj organizam vrlo vjerojatno će dobiti rak dojke. Izgladnjivanjem joj se smanjila i koštana masa pa ne bi bilo čudno da dobije osteoporozu u mladoj dobi. Također, depresija je uobičajena u ovkavim situacijama - kaže Spinks.

Mršavljenje za ulogu normalna je stvar

Da nije Antonia jedina koja mršavi zbog uloge dokazuje i holivudski ljepotan Matthew McConaughey (42). Strani mediji pišu da je u dva mjeseca skinuo oko 20 kilograma, a to se na njemu itekako vidi. Seksi tijelu i osmjehu za kojim su žene ludovale nema više ni traga. Ostao je žgoljavac upalih obraza i izmučenog izraza lica. U filmu 'The Dallas Buyer's Club' glumi muškarca koji ima AIDS. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara