Obavijesti

Show

Komentari 64

'Bila sam na orgijama, žene su htjele da se seksam s Hughom'

'Bila sam na orgijama, žene su htjele da se seksam s Hughom'
21

TRAUMA Pamela se 2001. suočila i s obožavateljicom koja joj je provalila u kuću. Pronašla ju je kako leži na njezinom krevetu i nosi njezin badić iz serije Baywatch

VIDEO

Prije nekoliko godina sam se zatekla na zabavi u Playboyevoj vili gdje je bilo sedan golih djevojaka. Kad su krenule na gornji kat po stepenicama, ja sam ih pratila, počela je ispovijest Pamela Anderson (50) jučer u emisiji novinara Piersa Morgana. Zvijezda serije 'Baywatch' progovorila je o, kako tvrdi, najluđem trenutku u svom životu, a to je kada je bila u vili pokojnog Hugha Hefnera

Mučna prošlost slavnih: Život u kultu, silovanja i rane ovisnosti
Mučna prošlost slavnih: Život u kultu, silovanja i rane ovisnosti

- Mislila sam da sam došla na običan tulum i klasično ludiranje s drugim modelima, ali ubrzo se pokazalo da sam pogriješila - rekla je Pamela. Iznenadile su je gole kolegice, a kada je otišla na kat vile shvatila je što se zapravo odvija s Hefnerom i djevojkama. 

'Menopauza me 'uspavala', ali zbog dečka nosim seksi rublje'
'Menopauza me 'uspavala', ali zbog dečka nosim seksi rublje'

- Hefner je ležao gol na krevetu, a na njemu je bilo sedam atraktivnih djevojaka. Gledale su u mene i čekale da se Hugh i ja krenemo seksati. Pomislila sam kako moram što prije pobjeći iz kuće, a tako je i bilo - prisjetila se Pamela 'traumatične' scene.

 

La piscine #playboy #neverforget

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

U intervjuu se osvrnula i na seksualno zlostavljanje u Hollywoodu te istaknula da ne želi da se muškarci osjećaju kao da više ne mogu prići ženama i napraviti prvi potez. Borci pokreta 'Me Too' (I ja isto) napali su Pamelu jer je rekla: 'Znaš u što se uvlačiš kada odlaziš u hotel sama s nekim poznatim holivudskim imenima'. 

Pamela (50) zbog novog dečka (32) se preselila u Francusku
Pamela (50) zbog novog dečka (32) se preselila u Francusku

- Naravno da podržavam žene i imam osjećaja za stvari koje su im napravljene, a one to nisu htjele, no suosjećam i s muškarcima - istaknula je. Dodala je kako ima dva mlada sina i uvijek se brine da ih neka žena pogrešno ne optuži za nešto i uništi im život. Tvrdi da ne želi da joj netko, svejedno kojeg spola, govori kako da bude žena. 

- Volim kad su muškarci strastveni i agresivni te naprave prvi korak, pa zato ne želim da osjećaju kao da to više ne mogu. No očito su neki ljudi otišli predaleko - objasnila je Pamela. Progovorila je i o bivšem mužu, glazbeniku Tommyju Leeju (55) koji je 1988. dobio osam mjeseci zatvora jer ju je udarao dok je držala njihovog sina. 

Pamela pokazala guzu u trikou pa mađioničaru 'ukrala' show
Pamela pokazala guzu u trikou pa mađioničaru 'ukrala' show
24sata

- Postalo je jako ružno. Nisam dugo o tome razmišljala, ali bilo je veoma loše u toj vezi - rekla je Pamela koja često tvrdi da veganstvo poboljšava seksualni život, a ne namjerava nikada pogledati svoje neslavne snimke seksa koje su procurile u javnost. Tvrdi da nikada nije bila u vezi sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, ali da je on jako htio da dođe na njegovu inauguraciju i uruči mu cvijeće. 

- Nisam to napravila, a ponekad smo bili na istim mjestima zajedno - istaknula je i prisjetila se kada se 2001. suočila s obožavateljicom koja joj je provalila u kuću. Pronašla ju je kako leži na njezinom krevetu i nosi njezin badić iz serije Baywatch. 

Kao da nije ostarjela niti dana: Pamela (50) u donjem rublju
Kao da nije ostarjela niti dana: Pamela (50) u donjem rublju

- Provalila je u kuću i živjela u sobi za goste tri dana. Pripremala sam sobu za roditelje koji su dolazili u Los Angeles i zatekla ju u krevetu. Napisala mi je i pismo: 'Nisam lezbijka, samo te želim dirati.' Pamela je bila prestravljena jer je tamo živjela sa sinovima i pojačala je osiguranje. Komentirala je i današnje probleme djevojaka s tijelom. 

- Prestroge su prema sebi. Najseksepilnija stvar je imati samopouzdanja. Kada osjećate slobodu u životu, mnogo ste atraktivniji - zaključila je Anderson koja je u vezi sa francuskim nogometašem Adilom Ramijem (32) i žive zajedno u Marseillesu.Glumica ima sinove Brandona (21) i Dylana (20) iz braka s Leeom.

Pročitaj i ovo: Nutella drastično promijenila recept: Jedemo sami šećer

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin