Obavijesti

Show

Komentari 15

Bile su nerazdvojne: Svaki put nazdravimo i za pokojnu Helgu

Bile su nerazdvojne: Svaki put nazdravimo i za pokojnu Helgu
7

Četiri prijateljice i nakon smrti televizijske voditeljice nastavile su se redovito družiti i zajedno pripremati večere. Nisu propustile ni humanitarni koncert u njezinu čast

VIDEO

Ksenija Urličić, Željka Fattorini, Jasmina Nikić i Vesna Spinčić-Prelog nisu propustile humanitarni koncert u čast pokojne prijateljice. Nakon što su na snimci čule glas kolegice Helge Vlahović, umalo su se rasplakale.

- Još ne vjerujem da više nije s nama. Vrijeme jako brzo leti, ali Helga će zauvijek biti s nama. Znam da bi joj bilo drago da nas vidi zajedno na jednome mjestu - rekla je Ksenija Urličić.

Iako joj je Helga Vlahović uvijek ponavljala da se bez svakoga može, kaže, TV voditeljica je bila posebna i nezamjenjiva. S ostalim prijateljicama se i dalje redovito druži te se barem jednom na mjesec nalaze kod jedne od njih. Zajedno pripremaju večere i prepričavaju anegdote koje su im obilježile 40 godina dugo prijateljstvo.

- Na stolu se obavezno uvijek nađe i prazan tanjur u sjećanje na Helgu, ali i njezina fotografija ili neki suvenir koji nam je donosila kad bi išla u Međugorje koje je obožavala. Svaki put joj i nazdravimo - otkrila je Urličić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaže kako joj je drago što je u zagrebačkome muzeju Mimara na koncertu ponovno vidjela Helginu mlađu kćer Karlu koja je jako podsjeća na voditeljicu.

- Imaju iste crte lica i osmijeh. Karla je trudna i znam da bi se Helga tome najviše radovala jer je uvijek htjela unuke. Bila bi presretna - dodala je bivša urednica zabavnog programa HTV-a.

I bivša voditeljica Željka Fattorini često se sjeti pokojne kolegice. Unatoč obavezama, kaže, i dalje njeguju prijateljstvo.

- Naš odnos je poseban. Ima vrijednost, težinu i dubinu. Samo nam Helga nedostaje. Ona je s nama u mislima i srcu - tvrdi novinarka.

Kako kaže, s Helgom se oduvijek mogla razumjeti bez razgovora.

- Dovoljno bi bilo da se pogledamo i odmah bismo znale što koja od nas misli - prisjetila se Fattorini.

Helga Vlahović preminula je lani u veljači od raka maternice. Zloćudnu bolest dijagnosticirali su joj 2009. Na vlastitu želju pokopana je uz Stingovu pjesmu “Every Breath You Take''.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...