Show

Komentari 0

Bili su na Zemlji prije nas, bit će ovdje i kada mi nestanemo

Bili su na Zemlji prije nas, bit će ovdje i kada mi nestanemo

Erupcija vulkana napokon će okončati katastrofalnu ideju o zabavnom parku s dinosaurima. Prvi foršpan za film 'Jurassic Park: Fallen Kingdom' stigao je pred nas

Najavljeni foršpan za još jedan (nadamo se) Universalov megahit, 'Jurassic Park: Fallen Kingdom', napokon je objavljen. Premda ga se očekivalo tijekom jučerašnjeg dana, objavljen je u sitnim noćnim satima današnjeg.

U pitanju je drugi film iz Universalovog reboota franšize 'Jurski park', koja je zamrla početkom 2001. godine. Kako ćete moći vidjeti u foršpanu, priču već sad možemo naslutiti bez problema. Oboje glavnih likova iz prethodnog filma, Owen Grady (Chris Pratt) i Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), vraćaju se u svijet jurskih dinosaura, 'kako bi ih spasili'.

No eruptivni vulkan osujetit će te planove. Premda nismo vidjeli nikoje ljudske negativce, ne sumnjamo kako će se i oni eventualno pojaviti. Ipak, treba uvijek pokazati kako je čovječanstvo najveći negativac.

Pogledajte prvi foršpan

U filmu 'Jurassic World: Fallen Kingdom' glume uz glavne glumce i James Cromwell, Ted Levine (kao stvoren za ulogu negativca), Justice Smith, Geraldine Chaplin, Toby Jones (kao stvoren za ulogu sporednog negativca), Rafe Spall (kao stvoren za ulogu pomoćnika negativaca), dok BD Wong i Jeff Goldblum repriziraju svoje uloge iz prijašnjih filmova o divovskim 'gušterima'.

J.A. Bayona, redatelj koji nam je dao nekoliko dobrih horora, uhvatio se režije ovog filma. Na produkciji rade Frank Marshall i Pat Crowley sa Stevenom Spielbergom i redateljem prethodnog nastavka, Colinom Trevorrowom. 'Jurassic World: Fallen Kingdom' u kina dolazi krajem srpnja 2019. godine.

Najčitaniji članci