Obavijesti

Show

Komentari 12

'Bill Cosby napio me, drogirao te me prisilio na oralni seks'

'Bill Cosby napio me, drogirao te me prisilio na oralni seks'
3

Novinarka Joan Tarshis s komičarem je radila na skeču. Cijelo večer joj je donosio pića i onesvijestila se. Probudila se gola na kauču. Gaćice su joj bile poderane

VIDEO

Taj muškarac me drogirao i silovao. On je čudovište. Navalio je na mene poput čudovišta, ispričala je nedavno za Daily Mail, Barbara Bowman (47), jedna od navodnih žrtava Billa Cosbyja (77). Naime, komičara je 2004. čak 13 žena tužilo zbog zlostavljanja, a dvije godine kasnije uspjeli su se u tajnosti dogovoriti za odštetu. 

Joan Tarshis (64) jedna je od Cosbyjevih navodnih žrtava i svoju je priču sada odlučila podijeliti s javnosti. Joan kaže da ju je Cosby prisilio da ga oralno zadovolji prije 45 godina, kad je bila djevojka od 19 godina

'Opio me i drogirao'

- Prvo me opio, donosio mi je moj omiljeni koktel, Bloody Mary, i poslije svakog pivo. Izgubila sam svijest i probudila se na kauču potpuno gola. Gaćice su mi bile poderane. Bila sam u šoku - ispričala je Tarshis, novinarka i publicistkinja. Smatra da ju je Cosby drogirao i prisilio da ga zadovolji. 

Brzo se snašla i rekla komičaru da ima vaginalnu infekciju te da će ga zaraziti ako se seksaju i da će njegova žena shvatiti da je vara. Cosby je, kaže, bio prepredeniji i rekao joj da se neće seksati, ali da će ga svakako zadovoljiti oralno. 

- To mi je bilo još gore nego da smo se seksali. Ovo je bilo ponižavajuće - rekla je Joan. Cosby ju je, kaže, prisilio na oralni seks kad su zajedno radili na skeču. 

Šutjela je jer je mislila da joj nitko neće vjerovati

Tarshis kaže da dosad nije ništa rekla jer je mislila da joj nitko neće vjerovati. Sad se odvažila ispričati svoju priču i potiče sve žene koje su prošle iskustvo poput njena da tajnu ne odnesu sa sobom u grob, već da prozovu silovatelja. 

- Što više žena kaže da ih je Cosby silovao, to će se više vidjeti kakvo je čudovište bio. Što sam ja mogla napraviti? Sitna sam, a on je tako snažan i drogirao me. Nisam mogla ništa, bila sam nemoćna - završila je Joan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...