Show

Komentari 20

Billie (18) pokorila Grammyje, nagradili su i Michelle Obamu

Billie (18) pokorila Grammyje, nagradili su i Michelle Obamu

Svi, osim devet Grammyja dodijeljeno je prije televizijskog prijenosa u posebnoj ceremoniji u Staples Centru. Tamo je Beyoncein 'Homeconing' osvojio nagradu za najbolji glazbeni film

Sinoć je bila 62. po redu dodjela prestižne glazbene nagrade Grammy u Los Angelesu, koja je osobito bila značajna za kantautoricu Billie Eilish (18) koja je osvojila ukupno pet nagrada, piše The New York Times. Osvojila je nagradu za najbolji album, pjesmu, pjesmu godine i za najboljeg novog izvođača. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Billie je najmlađa izvođačica koja je osvojila nagradu za album godine - 'When We Fall Asleep, Where Do We Go?'. Najboljom pjesmom proglasili su njezinu 'Bad Guy'.  Na stage je povela svog brata Finneasa O’Connella (22)  koji je osvojio nagradu za producenta godine i poručio svima koji glazbu stvaraju u spavaćoj sobi, baš kao što su počeli on i njegova sestra.

62nd Grammy Awards – Photo Room – Los Angeles, California, U.S., January 26, 2020 - Billie Eilish poses backstage with her awards

- Ovo je za sve vas. Jednog dana ćete ga i vi dobiti! - rekao je.

Pjevačica Lizzo (31) vodila je s osam normacija, dok su reper Lil Nas X (20) i kantautorica Billie Eilish (18) imali svaki po šest. Sva tri natjecatelja su se natjecala za najboljeg novog izvođača zajedno s još pet umjetnika. Lizzo i Lil Nas nisu kući otišli praznih ruku. Pjevačica je dobila tri Grammyja, a reper dva. Njegova pjesma bila je najbolja u kategoriji za najbolji pop duet i najbolji glazbeni video.

Svi, osim devet Grammyja dodijeljeno je prije televizijskog prijenosa u posebnoj ceremoniji u Staples Centru. Tamo je Beyoncein 'Homeconing' osvojio nagradu za najbolji glazbeni film, dok je bivša Prva dama Michelle Obama (56)  osvojila nagradu za audio verziju svoje knjige 'Becoming'.

Country pjevačica Tanya Tucker (61) osvojila je prve Grammyje u karijeri i to za najbolji country album 'While I’m Livin' i najbolju country pjesmu 'Bring My Flowers Now'. Gloria Gaynor (70), disko diva koja je Grammy odnijela 1980. za legendarnu pjesmu 'I Will Survive', kući je otišla s nagradom za najbolji gospel album 'Testimony'.

Osim slavljem, dodjela je bila obilježena i tugom zbog jučerašnjeg tragičnog gubitka legendarnog košarkaša Kobea Bryanta.

- Ova večer je za Kobea - poručila je Lizzo.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SRIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

Najčitaniji članci