Obavijesti

Show

Komentari 76

Bilman je Tomčić usporedio s autom: Karoserija ti je očešana

Bilman je Tomčić usporedio s autom: Karoserija ti je očešana
1

Mezzosopranistica Martina Tomčić pokazala se jednom od najomraženijih članica žirija u 'Supertalentu', a njenim pretjerano oštrim komentarima suprotstavljaju se njeni kolege, ali i natjecatelji

VIDEO

Iako je publika simpatizirala opernu divu Martinu Tomčić (42) kada se 2011. godine natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama' te su je nazivali 'ženom punom pozitivne energije', operna diva postala je najomraženija članica žirija u novoj sezoni 'Supertalenta' zbog pretjerano oštrih komentara. 

Pokretanje videa...

00:29

S njenim se kritikama u vezi izvedbe natjecatelja drugi članovi žirija rijetko slože, a najčešće joj proturječi plesač i poslovni savjetnik Davor Bilman (42). 

Zagrebačka mezzosopranistica zamjerila se publici nakon što je 'popljuvala' talentiranog bubnjara Roka Dubravicu, od čijeg joj se sviranja 'povraća'. Glumac Janko Popović Volarić (37), koji je također član žirija, nije se ustručavao kada je odgovarao Tomčić.

- Martini je malo adrenalin proradio. Izgleda da mora biti samo violina kako bi bilo umirujuće i prekrasno  - rekao je glumac.

Iduću epizodu showa 'Supertalent', Martina je na pik uzela 'twerkašicu' iz Vukovara, Saru, kojoj je poručila da njen ples nije primjeren za TV te ga je usporedila s 'pozivom za parenje'. U Sarinu obranu stao je Bilman, koji je ujedno i 'spustio' Martini. 

- Ja razlikujem nekoliko stvari u tvom nastupu. Što se tiče toga sviđa li se to nekome ili ne, je li to pristojno ili ne, gluteus je isto dio tijela kao i glasnice za proizvodnju zvuka. Ja znam da je to jako teško i to što radiš je definitivno talent za koji treba imati hrabrosti da se napravi. Meni se to sviđalo - kazao je Davor. 

Od početka sezone, gledatelji su primijetili da između dva najstarija člana žirija ima netrpeljivosti. Iako nitko ne zna uzrok njihove naizgledne svađe, mnogi pretpostavljaju da se između kolega 'nešto' dogodilo, jer imaju zajedničku 'žiri povijest'. Oboje su bili članovi žirija u nekoliko talent showova. Oboje su se i sami natjecali u showovima, a Bilman je 2011. ocjenjivao Martinin ples. 

- Ako vam noge usporedimo s automobilom, one su motor i savršeno su radile, karoserija vam je malo očešana s lijeve strane, dakle rame vam je padalo - rekao je tada Bilman Martini koja je nakon slowfoxa sa svojim plesnim partnerom ispala iz showa u polufinalu. 

U jednoj epizodi, Tomčić je uspio posramiti i šestogodišnji dječak iz Mostara, Nino Avdić. Maleni Nino pokazao je svoje impresivno znanje zemljopisa. Dječak je nabrajao glavne gradove svjetskih država, a operna pjevačica ga je 'ispravila' kada je rekao da je glavni grad Izraela Jeruzalem. 

- Nije, ljubavi, ne ne, Tel Aviv je - rekla mu je članica žirija, no Nino je ostao pri svom, točnom, odgovoru. 

Prvi nastupi žirija

Maja Šuput koja također određuje sudbinu natjecatelja 'Supertalenta' svoju je pjevačku karijeru započela u grupi Enjoy 1998. godine. No prvi javni nastup imala je u spotu Veline Oršolić 'Sherry, Sherry' u kojem se pojavila kao plesačica. Tada je imala 16 godina. 

Glumac Janko Popović Volarić gledateljima malih ekrana prvi put se predstavio ulogom u seriji Jelena Veljače 'Obični ljudi' 2006.. Janko je bio na 'obje strane pulta' što se tiče talent emisija. Prije pet godina, natjecao se u showu 'Ples sa zvijezdama' i ispao je već u trećoj epizodi.

Iako je Janko, kako je rekao, na jednom dijelu podija proživio "noćnu moru", smatrao je da je sve ostalo bilo "vrhunski". Davor Bilman glumcem nije bio oduševljen.

Davor Bilman plesom se bavi od 14. godine i od tada je plesao različite stilove. Iako je godinama sudjelovao na natjecanjima te vodio plesne tečajeve, široj domaćoj publici predstavio se kao član žirija u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Bio je poznat po svojim strogim komentarima. Natjecao se i sam u showu 'Ja to mogu' u kojem je, iako je često negodovao oko zadataka, briljirao pa pobjedio. Najviše je oduševio plesom na štangi te plesom na svili. 

Martina Tomčić iza sebe ima bogatu pjevačku karijeru koja je započela 1995. kada je pobijedila na Međunarodnom pjevačkom natjecanju. U Zagrebu se prvi put publici predstavila 2001. u operi 'Moć sudbine', a većina je ipak najbolje zna iz talent emisija.

U showu 'Tvoje lice zvuči poznato' bila je vokalna trenerica, a u 'Supertalentu' u 4. i 5. sezoni je članica žirija. I sama se natjecala u showu i to u 'Plesu sa zvijezdama' gdje je 'dogurala' do polufinala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu