Show

Komentari 4

Bilo je vrijeme: Nakon filmova napokon dolazi serija o Alienu?

Bilo je vrijeme: Nakon filmova napokon dolazi serija o Alienu?

20th Century Fox možda razmatra ideju dovođenja Aliena na televizijske ekrane. Iako nema mnogo detalja, čini se da bismo ponovno pratili grupu marinaca na paklenom planetu LV-426

Nakon što je Ridley Scott svojim katastrofalnim idejama i lošim filmovima 'zabio' franšizu o Alienima u poslovičan zid, postavilo se pitanje kamo dalje. Ipak, razočaravajući uspjesi kako 'Prometeja', tako i 'Alien: Savez' dali su do znanja da se nešto pod hitno mora poduzeti. A studio Fox nedavno je dobio ideju.

Prema neprovjerenim navodima, 20th Century Fox razmatra ideju dovođenja Aliena na televizijske ekrane. Premda nije za sad u 'promet' pušteno mnogo detalja, čini se da bismo ponovno pratili grupu kolonijalnih marinaca i kolonizatora na paklenom planetu LV-426. Nije osobito jasno zašto bi se serija bavila temom koju je James Cameron toliko brilijantno obradio u svojem legendarnom filmu 'Aliens', no ipak govorimo o umovima holivudskih producenata, pa je jasno zašto ništa nije jasno.

Sama serija je tek u vrlo ranoj fazi razvoja. Osim grubog kostura serije i načelne ideje oko iste, malo što je poznato. A kako je Fox prije nekoliko godina odredio 26. travnja kao Alien Day, u počast planeta na kojem se zbivaju svi bitni filmovi serijala, LV-426, tako ćemo se do narednog seta vijesti podosta načekati.

Jasno, do tada ćemo čuti još ponešto, a kako je naredne godine i četrdesetogodišnjica franšize, taj se datum čini kao savršen za objavu važnih informacija. Gotovo deset mjeseci je dovoljno vremena za osmišljavanje jedne smislene TV serije, pa se nadamo da nećemo dobiti išta što bi sličilo gore navedenim groznim uradcima ili ikojem od filmova s Alienima iz 00-ih godina. 

Najčitaniji članci