Obavijesti

Show

Komentari 2

Bitanga i princeza: Mala Shiloh je divlja, dok je Suri razmažena

Bitanga i princeza: Mala Shiloh je divlja, dok je Suri razmažena
3

Dok Suri izgleda kao dama, ima stotine barbika i uživa igrajući se s njima, vrckasta Shiloh vrijeme provodi s mačevima i mrtvim životinjama te obožava tobogane...

VIDEO

Kćeri Toma Cruisea (48) i Katie Holmes (31) sluškinje donose doručak u krevet. Suri (4) često ogovara majku i zadirkuje je pred ocem, ali nitko joj se ne smije suprotstaviti i ukoriti je. Bivše dadilje holivudskog para za časopis Star otkrile su šokantne navike preslatke Suri. Tvrde da djevojčica terorizira ljude oko sebe i ponaša se poput princeze, a jednom je čak u zahod bacila majčine dijamante. Dodaju kako je najbizarnije što joj kozmetičarke jednom na tjedan uređuju nokte. Surina majka Katie medijima je otkrila kako njezinu djevojčicu muči nesanica jer se panično plaši zrakoplova. Pohvalila ju je kako sama prepravlja i dizajnira odjeću te da obožava nositi cipele s petom. Katie na mjesec troši 130.000 kuna na kćerinu odjeću.

 - Suri sama bira haljinice, a najviše voli svjetlucave - kaže Katie, koja želi da Suri bude najmodernije holivudsko dijete.

Nedavno je National Enquirer objavio kako je toliko razmažena da terorizira ekipu na setu filma “Jack&Jill” u kojem Katie glumi.

 Totalno drukčiji život vodi prva biološka kći Angeline Jolie (35) i Brada Pitta (46). Shiloh (4) skuplja mrtve životinje, obožava muške bokserice i tetovaže te zahtijeva da je roditelji zovu John. Dadilje kažu da je preslatka djevojčica, ali pomalo neobična.

- Ona i sestra Zahara igrale su se Indijanaca i kauboja. Shiloh je jednoj lutki otrgnula glavu pa je Brad morao intervenirati - rekla je dadilja. Plavooka djevojčica nosi isključivo mušku odjeću. Brad je nedavno rekao kako je Shiloh uvjerena da je dječak. Od roditelja je tražila da joj odrežu dugu plavu kosu jer želi izgledati poput brata Maddoxa (6).

- Dopuštam djeci da se izraze kako žele. Mislim da nema ništa loše u tome jer je to dio odrastanja - kaže Angelina Jolie.

Shiloh se obožava igrati s engleskim buldogom te blizancima Vivienne i Knoxom (2). 

Opsjednuta barbikama    

Suri se odijeva poput male dame. Ima više od sto lutaka Barbie.

Shiloh je muškobanjasta

Igra se s mačevima i mrtvim životinjama te obožava tobogane.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš