Obavijesti

Show

Komentari 0

Bitka za njenu dušu je počela: Tko će na kraju njome vladati?

Bitka za njenu dušu je počela: Tko će na kraju njome vladati?
4

Vatrena ikona feniksa se pojavila. Prispijeće najmoćnije i najsmrtonosnije sile u svemiru predskazan je. Posljedice njenog dolaska bit će pogubne po cijeli svijet

VIDEO

Jedna od najpopularnijih priča iz serijala 'X-Men' jest 'The Dark Phoenix Saga' iz 1980. godine. Priča je u toj mjeri bila privlačna producentima da smo dijelove iz te priče već prije vidjeli u mnogim filmovima ove franšize.

Tako je u filmu 'X2: X-Men United' natuknuto što ćemo gledati u trećem filmu. Taj film, 'X-Men: The Last Stand', samo je ovlaš adaptirao neke elemente priče, i to na poprilično negodovanje ljubitelja franšize, pa je podosta loše prošao u kinima. No generalna ideja je bila razrađena i publika se upoznala s njom. U posljednjem filmu s X-Menima, 'X-Men: Apocalypse', na koncu filma vidjeli smo vatrenu ikonu feniksa, čime je potvrđeno da je priča i dalje bila u razradi.

Stigao prvi video sa snimanja drugog dijela filma 'Top Gun'
Stigao prvi video sa snimanja drugog dijela filma 'Top Gun'

Okončanje te priče dolazi nam u novom filmu iz franšize 'X-Men', iz produkcije studija 20th Century Fox. U novom nastavku, nazvanom posve jasno 'X-Men: Dark Phoenix', X-Meni će se suočiti s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem. No nije u pitanju ikoji mutant protiv kojeg su se inače borili, već je u igri jedan od njih, njihova prijateljica Jean Gray.

Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jean umalo pogiba kada ju pogodi tajanstvena kozmička sila. Po povratku kući, Jean počne prolaziti značajne promjene. Misteriozna sila ju učini još moćnijom, ali i nestabilnijom. U borbi s tim svojim novim elementom, Jean oslobađa moći koje niti može kontrolirati niti razumjeti. Njene radnje povrijedit će one koji ju najviše vole i uništit će sve veze koje drže X-Mene zajedno.

'Čovjek iz sjene': Kako je jedan birokrat postao toliko moćan
'Čovjek iz sjene': Kako je jedan birokrat postao toliko moćan

Sada, kada im se obitelj raspala, preostali X-Meni traže način da se ponovno ujedine. I to ne samo kako bi spasili Jean, već i da spase planet od izvanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.

Režiju je preuzeo Simon Kinberg, producent svih X-Mena. Sophie Turner ćemo gledati ponovno u ulozi Jeane Gray. Michael Fassbender se vraća kao Magneto, a James McAvoy kao profesor Charles Xavier. Jennifer Lawrence vraća se kao Mystique, Nicholas Hoult kao Beast, Tye Sheridan kao Cyclops te Evan Peters kao Quicksilver. Jessica Chastain će im se pridružiti u ulozi negativke Smith.

'X-Men: Dark Phoenix', u distribuciji Blitza, u kina dolazi u lipnju 2019. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode